Koliko se ocekuje skok u brzini sa novim intelovim procesorima sto dolaze pocetkom 2017 te u odnosu na Skylake? Nebitno ko ce da odgovori umart-a sam tagovo kontam da prati desavanja![]()
~5%.
Koliko se ocekuje skok u brzini sa novim intelovim procesorima sto dolaze pocetkom 2017 te u odnosu na Skylake? Nebitno ko ce da odgovori umart-a sam tagovo kontam da prati desavanja![]()
Realno je za ocekivati isto kao i do sada, zanemarljivo, 5-10%.
gospode boze, strasno![]()
koga bre vise interesuje njihov mainstream segment,kvadkor sam imao i 2007me.
Da li je jos uvijek moguce odraditi oc nonK modela, konkretno modela 6400?
gospode boze, strasno![]()
Imam u planu da predjem na skylake pa zato pitam, koje ploce "dozvoljavaju" oc?Koja ploca je u pitanju?
Imam u planu da predjem na skylake pa zato pitam, koje ploce "dozvoljavaju" oc?
E tu je moja dilema neko kaze i5 dovoljan neko kaze i7 itd itd.Za ZEN i sledecu generaciju Intela stvarno nemam strpljenja stalno nesto cekam,na kraju doci cu do 2020 godine i 9700k ili ZEN+++ je on ce biti ko danasnji Skylake.
Tako da sam resio da prelomim,samo je pitanje sta ce me bolje sluziti u igrama i5 ili i7 kada krenu dx12 naslovi da izlaze.
CSGO je pretezno oslonjen na cpu,a mnogo manje na graficku...Trenutno nemam bas para da pljusnem i za novu platformu i za 1070/1080 a i ne dajem na graficke preko 300 eur(tj zena ne daje:d)ja bi dao i godisnju platu.
Pricam nesto sa jednim clanom da dam moju 280x za 290x uz moju doplatu 70eur,sad ne znam koliko je 290x konkurentna sa 1060/70/80 ili 480?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari