Tepodong
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.10.2006
- Poena
- 320
Danas se sistem smrzao i morao je da se resetuje , ali bez BSOD a, moraću da flešujem, BIOS , ploča je ASUS P8Z68-V PRO. E , sad na sajtu ASUS a, pod Download i BIOS, piše procedura u vezi flešovanja BIOS i RAPID Storage drajvera, ako će se koristiti Intel Smart Response tehnologija, da treba apdejtovati Intel Rapid Storage drajver : http://www.asus.com/Motherboards/Intel_Socket_1155/P8Z68V_PRO/#download
Ne znam da li ći koristiti, tehnologiju, ali mislim da ne smeta da sa novijim BIOS om imam i noviji RST drajver, pa me interesuje :
- kako da izvršim update RST drajvera
- ja u interfejsu RST, nemam ništa vezano za Intel Smart Response Technology, da li je to zato što mi je Intel Sata Port u AHCI modu, po defoltu, a ne RAID modu ?
- U device Menageru, mi pod Disk Drive i onda pod drajver, stoji da je drajver neki Microsoft, zar ne bi trebao da je Rapid Storage Technology, pošto je isti instaliran ?
Eto, toliko za sad
Ne znam da li ći koristiti, tehnologiju, ali mislim da ne smeta da sa novijim BIOS om imam i noviji RST drajver, pa me interesuje :
- kako da izvršim update RST drajvera
- ja u interfejsu RST, nemam ništa vezano za Intel Smart Response Technology, da li je to zato što mi je Intel Sata Port u AHCI modu, po defoltu, a ne RAID modu ?
- U device Menageru, mi pod Disk Drive i onda pod drajver, stoji da je drajver neki Microsoft, zar ne bi trebao da je Rapid Storage Technology, pošto je isti instaliran ?
Eto, toliko za sad
Poslednja izmena: