Šta je novo?

Intel procesor će kucati u srcu iPhone 21 modela za 2028. godinu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-i-Intel-ponovo-zajedno.webp

Intel procesor će kucati u srcu iPhone 21 modela za 2028. godinu​

Analitičari predviđaju da bi Intelov 18A-P procesor mogao da pokreće iPhone 21 u 2028. godini, počev od osnovnih modela Apple M čipova 2027

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/intel-procesor-iphone-21/

Tj, proizvodiće ga IntelFAB, verovatno su ispregovarali sa TSMC-em transfer tehnologije s obzirom na neizvenost Tajvana. Kao sto rekoh, Intel propasti nikada nece.

Vest kao da je sa BLIC-a ili B92... 18P-A nije nikakav procesor, vec proizvodni proces. Apple iPhone nece imati Intel-ov procesor, vec ce eventualno biti proizveden u Intel fabrici koristeci, logicno, Intel-ov proizvodni proces.

Mene bi bilo sramota da ovo objavim...

АИ нема осећај срамоте, ако му тражиш 15 вести данас, добијеш 15 вести данас. Публика је проблем, док има ко да кликће и чита биће и вести.

АИ нема осећај срамоте
Значи, ВИ се задају имена "новинара" Бенча, и он их лепи према задатом шаблону? Према томе, Божа увек пролази најгоре... 🤔 🤔 🤔

Углавном задате теме са брифинга, понека лична, и ретко кад корисна и у складу са форумом и члановима који су ипак информисанији од циљне публике са сајтова где су те вести и објављене.
Ништа чудно, јер то је Бенчмаркова пословна путања, а вести не одступају од тог правца.

Не храни их форумска публика хлебом, нама су обезбедили простор где се несметано дружимо и на томе сам веома захвалан и задовољан.

АИ нема осећај срамоте, ако му тражиш 15 вести данас, добијеш 15 вести данас. Публика је проблем, док има ко да кликће и чита биће и вести.
Baš tako... doduše i mnogi nazovi "novinari" nemaju taj problem. Mi ovde smo bar svedoci...

Nazad
Vrh Dno