Sa naponom 1,2V viđao sam do sada na stranim forumima i test sajtovima samo 4,2GHz i ponekad 4,3GHz i uvek su javljali da je 4,3 ili 4,4GHz bila granica pucanja: BSOD ili nemogućnost podizanja OS-a. Konačno, kažu da zavisi i od samog primerka procesora -- iz koje je serije i slično, tako da podaci ne moraju nužno da se preslikaciju na svaki CPU.A sto se tice ploce , zavisi od ploce i cpu-a moze stabilno na 4.4 GHz , napon 1.2 .
Da!mozes li da pitas te madjare kakve su cene z97 ploca ?![]()
Trenutno ima akcija sa mnogo jacim plocama...
Znaci trazeni procesor +...
MSI Z97 PCMate - 112€
MSI Z97 Guard Pro - 125€
MSI Z97M-G43 - 123€
Trenutno ima akcija sa mnogo jacim plocama...
Znaci trazeni procesor +...
MSI Z97 PCMate - 112€
MSI Z97 Guard Pro - 125€
MSI Z97M-G43 - 123€
Idi kupujem prodajem i vidi sve što te zanima.
Da!Ovo su cene za z97+g3258? Zvuci primamljivo ako je tako.
http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-b81-cheap-overclocking,3888.html
evo tomshw tvrdi da i na h81m p33 ima saltanja napona i da su oni bez frke digli na 4,4ghz i 1.275v i to na stock kuleru,4,5ghz na 1.3v (ali stok kuler to nemere da podnese).ovo je i kod nas najjefinija h81 plojka,nova u sopu.apsolutno ista ima i u mITX formatu.ja ne vidim poentu za mnogo skupljom plojkom,eventualno da se da jos koji dinar na asus ili neku drugu ako npr ima bolju regulaciju ventova,vise juzer frendli bios i sl.
http://www.tomshardware.com/reviews/pentium-g3258-b81-cheap-overclocking,3888.html
evo tomshw tvrdi da i na h81m p33 ima saltanja napona i da su oni bez frke digli na 4,4ghz i 1.275v i to na stock kuleru,4,5ghz na 1.3v (ali stok kuler to nemere da podnese).ovo je i kod nas najjefinija h81 plojka,nova u sopu.apsolutno ista ima i u mITX formatu.ja ne vidim poentu za mnogo skupljom plojkom,eventualno da se da jos koji dinar na asus ili neku drugu ako npr ima bolju regulaciju ventova,vise juzer frendli bios i sl.
Je li ovo ponuda u srbiji ili cene u HU?Da!
G3258 - 55€
Znam da cu morati apdejt BIOS-a ali kako da ga uradim kad nemam ni jedan (stari) CPU, vec samo G3258? Besplatno, kao sto kazes.owim , samo ces morati updejt biosa zbog overkloka, a radice sigurno i ne placas nista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari