hehehheheh

da, ali moram zbog kinte.. Ja sastavljam novu konfiguraciju vec godinu dana..

nikako da prokinem. Uvek je- sta ako bude....
Bravo, care, uvek bas tako i bude kada nemas dovoljno love.
Ja koristim amd-ove procesore skoro 15 godina. Sada sam prvi put kupio intel platformu zato sto kod amd-a ne vidim uopste pravac u kome ce se dalje razvijati.
Od momenta najave "kaveri" procesora stekam lovu i satima/danima/nedeljama/mesecima listam raznorazne sajtove, analize, benchmarke, *******cije u kojima se najavljuje nova platforma.
I onda desi se taj momenat, doje kaveri 7850k po ceni od 150 evra a performanse djoka. Ok, progutam ja tu gorku knedlu i kontam uzecu a8-7600, **** ga 45w/65w tdp, performanse, cuda, muda, itd...
I to sve bese trebalo da bude 14. januara. Od a8-7600 ni traga ni glasa i ja presecem, uzmem asus z97k, g3258 i na jedan klik ga kloknem sa stock coolerom na 4400. Kraj.
Care, zivot pored tebe,mene,njega, dok cekamo bolju plocu/cpu/memoriju... To ti je kad kupujes auto, kupis lagunu za 2500 evrica, a nemas 300 evra za registraciju a ni 500 evra za nove zimske gume.
kupuj ono sto ti je u skladu sa trenutnim mogucnostima, a ostatak vremena koje bi ubio gledajuci analize po netu, posveti nekoj devojcici vrednoj paznje.
Srdacan pozdrav,
Kartingdriver