johnny_rasta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2007
- Poena
- 319
hvala vam puno...provalio sam...
Au, jeste... moja greskaTacno tako. Samo napomena da je default FSB 200MHz...
ma daj 266 je default... cim upalis komp 1. stavis odma 266 pa onda ako bas hoces klokujes...![]()
Ma nije naravno... vidis smajli... ko sto rekoh za ove procesore je 266 default u smislu da ljudi koji ne overklokuju nikad ove drze na 266i tvoja je greska...
Ma nije naravno... vidis smajli... ko sto rekoh za ove procesore je 266 default u smislu da ljudi koji ne overklokuju nikad ove drze na 266![]()
da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature?
Zelim da vidim kako se odnosi moj ES sa retail verzijom...
Ovako>da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature?
da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature?
Ja ti savetujem prvu.Imam istu i maksimalno sam zadovoljan s njim.A sto se tice kulera - CM Hyper TX2 je sasvim dovoljan za taj procesor.Planiram da ovih dana uzmem procesor E2180, naravno odmah ću da uzmem i bolji kuler. Memoriju planiram GEIL BD 800Mhz 2GB (ili Ultra). Sada se dvoumim koju ploču da uzmem, suzio sam izbor na dve ploče
1. Gigabyte GA-P35-DS3L
2. Biostar TP35D2-A7.
Koja od ove dve ploče ima bolje performanse za OC?
Koji kuler mi preporučujete (do 30€)
Probajda nadjesh Dfi... Ako ne, bilo koja od te 2 ce ti zavrshiti posao, dakle uzmi jeftiniju...
Za taj procesor ti je dovoljan CM Hyper TX2 (oko 20e)
:wave:
Interesuje me da li bi E22x0 mogao bar na 3.5GHz? I koliko bi mogao FSB da se gura?
pa sta ce ti veliki FSB kad npr. E2220 ima mnozioc 12! To bi teoretski znacilo da mozes da ostvari 4,8GHz na FSB-u od 400 MHz
za 3.6 ti treba 12x300 sto svaka ploca moze da izvuce,
To je onda jako dobar primjerak...:dHteo bih visok FSB zbog zbog memorije 1:1.
A i sam znas da nije isto 12x300 i 9x400
Moj E2160 pri 1.392V stabilno radi na 3.4GHz 377*9.
Baš lep napredak mada sam tek sa ovim ttrecim podešavanjem doveo CPU na Default napon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari