johnny_rasta
Slavan
- Učlanjen(a)
- 05.12.2007
- Poena
- 319
hvala vam puno...provalio sam...
Au, jeste... moja greska 🙂Tacno tako. Samo napomena da je default FSB 200MHz...
ma daj 266 je default... cim upalis komp 1. stavis odma 266 pa onda ako bas hoces klokujes... 😀
Ma nije naravno... vidis smajli... ko sto rekoh za ove procesore je 266 default u smislu da ljudi koji ne overklokuju nikad ove drze na 266 😀i tvoja je greska...
Ma nije naravno... vidis smajli... ko sto rekoh za ove procesore je 266 default u smislu da ljudi koji ne overklokuju nikad ove drze na 266 😀
da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature? 🙂
Zelim da vidim kako se odnosi moj ES sa retail verzijom...
Ovako>da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature? 🙂
da li neko ima E2220 i da li bi podelio sa nama 24/7 setup i temperature? 🙂

Ja ti savetujem prvu.Imam istu i maksimalno sam zadovoljan s njim.A sto se tice kulera - CM Hyper TX2 je sasvim dovoljan za taj procesor.Planiram da ovih dana uzmem procesor E2180, naravno odmah ću da uzmem i bolji kuler. Memoriju planiram GEIL BD 800Mhz 2GB (ili Ultra). Sada se dvoumim koju ploču da uzmem, suzio sam izbor na dve ploče
1. Gigabyte GA-P35-DS3L
2. Biostar TP35D2-A7.
Koja od ove dve ploče ima bolje performanse za OC?
Koji kuler mi preporučujete (do 30€)
Probajda nadjesh Dfi... Ako ne, bilo koja od te 2 ce ti zavrshiti posao, dakle uzmi jeftiniju... 😉
Za taj procesor ti je dovoljan CM Hyper TX2 (oko 20e)
:wave:
Interesuje me da li bi E22x0 mogao bar na 3.5GHz? I koliko bi mogao FSB da se gura?
pa sta ce ti veliki FSB kad npr. E2220 ima mnozioc 12! To bi teoretski znacilo da mozes da ostvari 4,8GHz na FSB-u od 400 MHz 🙂
za 3.6 ti treba 12x300 sto svaka ploca moze da izvuce,
To je onda jako dobar primjerak...:dHteo bih visok FSB zbog zbog memorije 1:1.
A i sam znas da nije isto 12x300 i 9x400 😉
Moj E2160 pri 1.392V stabilno radi na 3.4GHz 377*9.
Baš lep napredak mada sam tek sa ovim ttrecim podešavanjem doveo CPU na Default napon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari