Necemo sad da cepidlacimo...Mislim, nema konektora za fan, nema BIOS recovery procedure i ne prikazuje u BIOSu napone i temperaturu...Kome to treba uopste?

Mislim, ako ti to toliko znaci, onda nisi treba da kupujes GA.
Za hladnjak se slazem - mozda dobro izgleda, ali izuzetno lose hladi.
PCB i komponente na nekom Gigabyte-tu iz srednje ili nize klase (pricam o onome sto sam ja video) su kvalitetnije od Asusovih. Asus je beda nevidjena.
Stvar je u tome da to lepo radi i zavrsava posao, cak se lepo i klokuje. Kod Asusa ne znas sta da ocekujes - mozda ce se klokuje, a mozda i nece (pricam o P5LD2 non-DELUXE verziji - Deluxe je druga prica); mozda ce raditi kako treba, a mozda i nece.
Svi fusare i stekare - neki manje, a neki vise. Po meni, bolje je stekariti na manje bitnim komponentama, kao sto je eto, slucaj sa tom tvojom nesrecnom plocom. Gigabyte nudi isto ili vise za manje pare...i to je to. Naravno, sve je relativno, jer svako ima drugacije ocekivanja i potrebe.
EDIT> sada sam video da pricas o G verziji ploce, sa int. grafikom. Sada mi tek nije jasno zasto se bunis i zasto imas toliko visoka ocekivanja od jedne takve ploce?