- Učlanjen(a)
- 26.05.2006
- Poena
- 510
Jedino ako hoce SLI, onda mora da predje na X58/P55, mada ni za tim kako stvari stoje nece biti potrebe.
Jedino ako hoce SLI, onda mora da predje na X58/P55, mada ni za tim kako stvari stoje nece biti potrebe.
Mislim sta ljudi ocekuju pa 95% tih igara aj sto su optizovane za konzule aj sto su limitirane GPU-em aj sto tuku 300fps-a... i onda ocekivat od djubreta od igre da sa jacim CPU-em radi brze??
Treba biti hrabar i pored svih ostalih kupiti ASRock :sceptic: .
Koliko PCI-e linija ima integrisani kontroler u 1156 procesorima?
A taman sam hteo da predjem na i5...
Intel se stvarno izbezobrazio. Pa kome oni misle da uvaljuju procesor sa 2 jezgra po ceni konkurentskog quad procesora :trust:
puno ti 117$?, sta AMD ima u toj ponudi a da moze da parira i5? mozda K12...![]()
117£ ili 192$
ovo drugo
ipak za cenu je 100% kriv AMD jer nema procesor cak ni u najavi koji ce parirati i3,5,7,9 arhitekturi
pa evo dao si odgovor zasto... a i Intel ne spava vec dere sa cenama jer izgleda moze mu se... a AMD nafurava freqvencije na mahimum i snizava cene jer nemoze
naravno da treba da AMD pogura i to veoma ozbiljno jer se on jedini uspavao i to duzi niz godina...
planirao sam da kupim i7 920, 1366, ali mi sad nije jasno da li je to dobar put. Finansije nisu problem, ali bi popizdeo ako bi se desilo da za 6-7 meseci intel kaze 1366 je outdated...
Sledeci upgrade, tj. promena socketa i nova arh. ce doci najranije u Q4 2010.
http://www.nordichardware.com/news,9780.html
Ne moras da brines, osim ako zelis da das 1k$ za EE-only 6-core Gulftown.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari