Y
Yoti
Guest
Uf znaci moram da pozajmim 1333 da flashnem bios i da onda ubodem 1600 ?
Vredno je truda :trust: :banana:
:wave:
Uf znaci moram da pozajmim 1333 da flashnem bios i da onda ubodem 1600 ?
Vredno je truda :trust: :banana:
Pokrenuo sam plocu:banana:
Ovo sam prvo probao :d
Vista x86 SP1
sve na defaultu, sem RAM-a koji je downclockovan @1333
Pokrenuo sam plocu:banana:
Ovo sam prvo probao :d
Vista x86 SP1
sve na defaultu, sem RAM-a koji je downclockovan @1333
Moja reakcija bi bila ekvivalentna Šojićevoj u Tesnoj koži: "Ma... sivonja, ćure"Niste vi videli kako je Space zategao moju plocu sa BigTyp-om :hair:
prva reakcija BigJoe-a: "Ovo ti je Space zategao!? Pa da..." :smoke:
Ona ploca ti je vise za neki umeren clock i da kazemo stabilan radI jel bolja ova ploca bolja od Rampage Extreme-a ?![]()
Ova ti dobra :dMoja reakcija bi bila ekvivalentna Šojićevoj u Tesnoj koži: "Ma... sivonja, ćure"![]()
Znas Spejsa, stoga - tacno je odmerenaOva ti dobra :d
Pa, sveukupni kvalitet, naponska, hladjenje, OC. Rampage Extreme ima primetno bolje hladjenje koliko sam primetio. Vidim da si imao dosta problema dok si naterao memoriju da radi.
Ploca uopste ne valja :d
3.94 GHz sa 1.35V u BIOS-u, ukljuceni EIST i C1E, malo je reci da sam prezadovoljan
CF kako mi se cini radi zaprepascujuce dobro, da ne raspem previse utisak, posto planiram da sa mojim skromnim iskustvom napisem koji red o ovoj lepoticiprilazem SS iz 3D 06 za sada
![]()
Prijatelj mi poseduje Asus Rampage, te ako mi dozvoli na dan dva da ih uporedim bice mi iskustvo i prilika da vidim sta je to sto izaziva impresiju kod Rampage-a
Ono sto mi prvo upada u oci je da se ploca uopste ne greje kao sto; kako mi se cini pojedinci "zlurado ocekuju"!
Tek sam se danas poceo zaista druziti sa ovim draguljem u pravom smislu te reci, ali mi je trenutni prioritet CF, posto moram Masterculi da vratim GPU.
Izvolite nevedeni shot iz 3D 06, za sada toliko
Sta podrazumevas pod bolje, O/C potencijal?
Ne bih se bas bunio da probam Rampage Extreme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari