Oki
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2007
- Poena
- 410
Svashta gledam na net-u i naletim na jedan oglas ove ploche do dushe nova bez garancije i sa prilichno razumnom cenom. Na ovom forumu nisam mogao da nadjem podatke sem da Yoti ima ovaj primerak, tako da ako vidi ovaj topik molio bih ga da napishe par redova o ovoj plochi. Svakako i drugi useri ako su imali prilike da testiraju bash ovaj model bio bih jako zahvalan. Ozbiljno se razmishljam da li da je pazarim. Podvlachim cena me u sushtini najvishe privlachi jer ako budem uzeo ovu plochu zaista bih voleo da budem siguran da je necju menjati barem naredne 2-3 godine. Skomnih sam zahteva tako da sav OC potencijal koji ima smatram da se necje neshto drastichno menjati u tom periodu - ili pak ko zna.
Hvala svima koji budu ostavili bilo koji info. Na Intelovom sajtu sam prochitao sve specifikacije, ali svi mi volimo "ljude iznutra" tako da ko je imao prilike da se upozna sa ovim chedom - kaaaamaaaaaan
:type:
Hvala svima koji budu ostavili bilo koji info. Na Intelovom sajtu sam prochitao sve specifikacije, ali svi mi volimo "ljude iznutra" tako da ko je imao prilike da se upozna sa ovim chedom - kaaaamaaaaaan
:type: