Koji kuler je najbolja investicija za hladjenje Intel Core 2 Duo E6750 umesto kulera koji se dobija u box varijanti???Unapred Hvala
temeperatura u idle je 50-51c
Cek, cek jel si se ovde zeznuo u kucanju ili ti je stvarno tolika temp u iddle-u :trust:
Da tolika je temperatura, kuciste je u zatvorenom stolu a sve komponente se lepo greju tako da je ok s' obizorom da nije veliko odstupanje kada se upale aplikacije.
Medjutim sta je sad tacno Core Temp pokazuje tu temperaturu a Easy Tune Pro pokazuje 41/42 kome je verovati sad![]()
CM Gemini II ili Zalman 9700LED nista osim ta 2 ne uzimaj.
:d:d:d:dTX2 je dobar ali ne dugotrajan..
:d:d:d:d
Nikako ne bih poverovao u to da TX2 traje 2 meseca, to nema smisla (a i mnogo ljudi u celom svetu, a i ovde na forumu, ga ima mnogo duže od toga). Deklarisana trajnost ventilatora od strane CM-a je 40,000 sati (2 meseca x 24h = 1440h, što je tek nešto preko 3% deklarisanog radnog veka), a garancija je godinu dana, pa bi to dovelo do poplave reklamacija i sigurnog povlačenja modela. Ne želim da sumnjam da se tebi tako dogodilo, verujem da jeste, ali da je to pravilo...
Nemoj bre... i sam si rekao - PORAZAVAJUCEne znam da li smem da okacim one PORAZAVAJUCE rezultate GeminII sa dva fana ispod koga je QX6850 @3.6!? :d
Ovo je sasvim druga priča od onoga što si prethodno rekao. Naravno da je 3% loših primeraka mnogo (ako je ovo pouzdan statiskički podatak, a verujem ti da jeste) i to nikako nije dobro, ali čak i tada nije u redu generalizovati da TX2 traje 2 meseca ako to važi za 3 primerka od 100 a ne važi za ostalih 97 (a i za ona tri postoji garancija). Ova dva Zelmana su prva na mojoj listi želja i sigurno su bolji od TX2, nema sumnje (mada, uzimajući u obzir cenu i performanse, ja ću ipak uzeti TX2), ali nemoj misliti da oni nemaju loše primerke - provrti Google pa ćeš videti.
ne znam da li smem da okacim one PORAZAVAJUCE rezultate GeminII sa dva fana ispod koga je QX6850 @3.6!? :d
Posto planiram da kupim Geminii mogu li da vidim i te PORAZAVAJUCE podatke? Da ne pogresim, otkud znam?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari