Sto kaze Norti... samo push, bez pull-a@CAR Da li si na TRUE imao push-pull kombo, ili samo jedan vent?
Daj jos oko 500din i kupi CM hyper 212Ljudi imam Core2Duo E6850, koji kuler da kupim od 1500-2500din?
Najjace mi je kada vidim da neko sa vazduhom kaze da ima 51C na 3.5Ghz u load. Tu puknem od smeha!![]()
Odavno je poznato da se E4000 serija vise greje od E6000 serije. Sta je tu nejasno? Kod mene je malo manji takt, a nesto veci napon. Inace kod E4000 serije je izmedju jezgra i "poklopca" neka zvaka, a kod E6000 serije je to bukvalno zalemljeno. ZBog toga se i javlja razlika u "grejanju". No da ne idemo dalje u objasnjavanje teorije provodjenja toplote. Da stavis ovaj moj WB na tvoj CPU bilo bi to jedno 7-8C nize nego sto sada imas![]()
Sve to stoji, ali ja sam se vodio time da si mislio na e6750 posto on stoji u naslovu teme, nisam pogledao koji proc koristis, a i mislio sam da pricas uopsteno o 51c na vazduhu. No sad kad smo razjasnili o cemu se govori u principu se slazem stobom, sem za ovih 7-8c, ipak bi bilo malo mnogo nevezano koji WB koristis(pala bi T ispod ambijentalne).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari