VM-ovi jedu koliko im daš, a i memorija za iGPU se valjda može naštimati kroz UEFITako nesto cu i ja da isprobavam neke virtualne masine, al vidim tebi preko 5gb rama jedu, imam 4gb + jos jedan slot (ploca ima 2 slota), a i njegova graficka jede memoriju...
Sta su sve stavili na H61 uATX plocu... USB3, SATA3, rupice za LGA775 kacenje kulera :guitar:
Nek je sa srecom. Sklapaj pa javljaj utiske![]()
Ti ko da zimnicu ostavljas, a ne sklapas komp![]()
Quick Sync is not currently supported on Linux, At the moment Intel doesn't have any plan for implementing support[7] although it has been considered previously.[8]
Ako Celeron ide na H61 ploču nedostatak QS i nije mana jer on ionako ne može da se koristi na tim pločama.
Neko ko se bavi video montazom, za konvertovanje video materijala ...Neznam ko to i inače koristi, s Linuxom ili bez njega.
Evo ja bih da se javim, tvrdim da je (daleko) losiji kvalitet od x264, probao i video na hd materijalu u raznim programima koji podrzavaju cuda enkodiranje. Inace, i x264 ima fast presete koji "lete" na procesoru.Neko ko se bavi video montazom, za konvertovanje video materijala ...
I pre nego sto se nadje neko da tvrdi da je losiji kvalitet nego da CPU konvertuje samo da kazem da sam koristio CUDA encodere i da nisam primetio neki pad kvaliteta pri konvertovanju, a za QS se svi slazu da daje bolju sliku od nvidije i atija, pa prema tome bi toj grupi ljudi bio prilicno koristan.
Pa to je samo dual-core,ali svakako da vredi ako planiraš da ga žestoko klokneš, osetila bi se razlika u odnosu na stock kuler.
Stavi 212+ i probaj koliko može da se klokne. Doduše ova serija nije poznata kao previše dobra za overklok jer nema otključan množioc, ali barem 700 MHz bi trebalo da se ubrza preko default frekvencije. Sa stock kulerom ne može se daleko dogurati, to je sigurno.
Pazi samo da staviš bolju termalnu pastu, preporuka je Noctua NH-T1 pasta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari