ako ti nesto znaci ja imam g630 i hd 6570, i ne pada mi na pamet da je skidam .za fps se ne secam ali 3dmark bese oko 10500.na anandtechu cpu bench sekciji g620 ima jako dobre rezultate u igrama, uporedjivao sam ga sa fx6300 jer ga je drugar uzeo skoro.
moja pitanja su:
1. imam g630 sa integ. planiram neki 4870 za male pare pa jel ima neko ovu kombinaciju ili slicnu pa da mi kaze koji fps dobija?
2. koliko je pouzdan anandtech?
1. pitanje je bitnije... :/
edit: znam da je tema za g530 ali su u sustini isti.
radose, svaka tebi cast za klokovanje, ali ja i ljudi kojima preporucujem konfe uglavnom ne klokuju, tako da gledam rezultate na difolt vrednostima, a za kintu amd 450 imas intel g860 koji je jaci u passmarku i pravi 2897. istestiraj tvoj naklokovani 450 u passmarku da vidimo koliko odskace od difoltnih 2628, a G1610 ivy pravi 2668 po ceni g550 koji pravi 2407 ili g530 koji pravi 2201...a ko voli da klokuje neka cepa na amd slobodnoi ja sam cu uzeti fx8320 uskoro kad vec imam dobru plocu i hladjenje pa da ne stoje uzalud, a inace vise volim da bocnem i kako je fabrika zamislila tako radi
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari