Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
U potrazi sam za laptopom iz biznis serije do nekih 250-300e, i sve što se nudi je uglavnom sa i5 procesorom 8. generacije.
Zanima me da li su oni još uvek dovoljno dobri za rad u manje zahtevnim programima?
Ja imam sa 8650U , brzina takta je promenjiva i menja se svake sekune u zavisnosti od toga sta korsitis , ide od 1.8GHZ do 4.2GHZ. To su vecinom laptopovi iz 2018-2019 godine , pogledaj kakvi su uzivo i vidi da nije zakljucan bios ili da nema mrtvih piksela kao i weal level baterije pogledaj , pitaj kad je zadnji put pasta menjana i slicno , sarke isto vidi.
Pogledaj koliko procesor ima jezgara, pored GHZ to će ti biti glavni pokazatelj koliko će se procesor izboriti sa novijim programima i multi-taskingom.
Gledaj da ima 4 jezgra.
Da li je bolje uzeti laptop sa i5 8365u (4c/8t) ili i3 1115g4 (2c/4t)?
U cenovnom rangu koji ja gledam ovaj i3 je jedino što se nudi od malo novijih generacija.
Imam pitanje za laptop Dell Latitude 5591 sa procesorom i7 8850H , laptop extra radi sve leti zavrsava posao nema ni jedan mrtav piksel ocuvan 9 od 10 ali ima jedna sitnica , kada je baterija od 5 do 35% procesor sporije radi tacnije na nizem taktu i cesce obara takt procesora verovatno neka usteda baterija , batery saver je ugasen u Windows 11 a u biosu nema nista za to mada mi bios deluje kao da je od Windows 98 ali nevezano za to nema nista za ustedu baterije?
Za one koju kupuju Dell Latitude 5591 8 generacija procesora , web camera treperi i crno je bela na Windows 11 dok ne instalirate driver za nju moze i sa Lenovo sajta ne mora sa Della ja sam instalirao mcys027frvw7epe0.exe i sad je sve normalno , moje je da kazem ko kupuje taj model da ne vraca laptop nego da je do drivera problem. Realtek je inace web camera.