Šta je novo?

Integrisana Grafička

Cakiiii

Zapažen
Učlanjen(a)
25.07.2024
Poena
2
Pošto ja sad trenutno imam integrisanu grafičku karticu,a kupio sam RX 580 8g,dal mogu da ubacim sam graficku karticu radi integrisane kartice?👍

Pretpostavljam da misliš da li može Grafička de radi zajedno sa integrisanom i sa odvojenim monitorima? To zavisi od matične ploče, negde može a negde se integrisana atomatski isključi.

Mislim da nema potrebe za obde grafike na taj način. Ako ima više izlaza na dodatnoj grafičkoj, onda može njih da iskoristi umesto da mu rade i jedna i druga. Ispravite me ako grešim.

Mislim da nema potrebe za obde grafike na taj način. Ako ima više izlaza na dodatnoj grafičkoj, onda može njih da iskoristi umesto da mu rade i jedna i druga. Ispravite me ako grešim.
Tako je. Ali mislim da covek pita nesto drugo. Da li moze da doda grafiku na plocu gde vec postoji integrisana. malo je neobicno srocio recenicu :) Mozda i gresim...

a da čovek sam kaže šta ga zanima :D

@Cakiiii već imaš temu. već ti je rečeno da forum nije chat.

posto ja sad imam i integrisanu grafičku karticu,ne znam dal ce sama da se iskljuci kada ubacim externu grafičku

Neće. Ako želiš možeš da je isključiš ručno u BIOS u, ali nema potrebe. Meni se jednom desilo da sam uključio onako pospan , HDMi u integrisanu grafiku koju sam isključio u BIOS u. Mislio sam par sati da mi je crko monitor :D

Neće. Ako želiš možeš da je isključiš ručno u BIOS u, ali nema potrebe. Meni se jednom desilo da sam uključio onako pospan , HDMi u integrisanu grafiku koju sam isključio u BIOS u. Mislio sam par sati da mi je crko monitor :D
Jel ce da radi kada ubacim RX 580 8gb automatsko ili moram nes da uradim

Zavisi od BIOS-a, meni je isključivalo na APU.

Vrh Dno