dal mogu da ubacim sam graficku karticu radi integrisane kartice?👍
Tako je. Ali mislim da covek pita nesto drugo. Da li moze da doda grafiku na plocu gde vec postoji integrisana. malo je neobicno srocio recenicuMislim da nema potrebe za obde grafike na taj način. Ako ima više izlaza na dodatnoj grafičkoj, onda može njih da iskoristi umesto da mu rade i jedna i druga. Ispravite me ako grešim.
posto ja sad imam i integrisanu grafičku karticu,ne znam dal ce sama da se iskljuci kada ubacim externu grafičkupreformuliši pitanje
posto ja sad imam i integrisanu grafičku karticu,ne znam dal ce sama da se iskljuci kada ubacim externu grafičku
Jel ce da radi kada ubacim RX 580 8gb automatsko ili moram nes da uradimNeće. Ako želiš možeš da je isključiš ručno u BIOS u, ali nema potrebe. Meni se jednom desilo da sam uključio onako pospan , HDMi u integrisanu grafiku koju sam isključio u BIOS u. Mislio sam par sati da mi je crko monitor![]()
Zavisi od BIOS-a, meni je isključivalo na APU.Neće. Ako želiš možeš da je isključiš ručno u BIOS u, ali nema potrebe. Meni se jednom desilo da sam uključio onako pospan , HDMi u integrisanu grafiku koju sam isključio u BIOS u. Mislio sam par sati da mi je crko monitor![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari