faXcooL
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.10.2004
- Poena
- 865
Dakle ljudi, reci cu vam da sam na ovaj forum dosao prvenstveno zbog dve stvari. Prva stvar je graficka karica koja je kolko-tolko resena i najverovatnije cu uzeti ATI 9600 XT. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su dali predloge 🙂
Druga stvar je program za pravljenje instrumental muzike. Niko, ali ponavljam NIKO ni na jednom forumu nije mogao da mi preporuci ni jedan program za takve stvari, a znam sigurno da postoji. Naime, hocu da izvucem matricu odnosno samo muziku iz neke hip-hop/rap pesme, i glas koji se cuje totalno izbrisem i tako napravim instrumentalnu muziku, ili kako to vecina zove - KARAOKE. Naravno, posle tog izvlaceje potrebno je i sacuvati tu pesmu u .mp3 formatu.
Ako neko zna program koji bi to mogao da izvede neke kaze - velicna nije bitna!
Zahvaljujem se unapred :,,:
Druga stvar je program za pravljenje instrumental muzike. Niko, ali ponavljam NIKO ni na jednom forumu nije mogao da mi preporuci ni jedan program za takve stvari, a znam sigurno da postoji. Naime, hocu da izvucem matricu odnosno samo muziku iz neke hip-hop/rap pesme, i glas koji se cuje totalno izbrisem i tako napravim instrumentalnu muziku, ili kako to vecina zove - KARAOKE. Naravno, posle tog izvlaceje potrebno je i sacuvati tu pesmu u .mp3 formatu.
Ako neko zna program koji bi to mogao da izvede neke kaze - velicna nije bitna!
Zahvaljujem se unapred :,,: