- Učlanjen(a)
- 08.03.2003
- Poena
- 1,065
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5 5600X
- Matična ploča
- Asus Prime B350-Plus
- RAM
- 16GB Corsair DDR4 CMK16GX4M2B3200C16
- GPU
- Sapphire Pure Radeon 9060 XT 16GB
- Storage
- XPG Gammix S11 Pro 1TB
- PSU
- Seasonic 520W 12Mii
- Monitor
- BenQ VZ2770 27"
- Miš & tastatura
- Motospeed Ck104, ProtoArc EM03
- Mobilni telefon
- Poco F5
- Pristup internetu
- Optički internet
Posle duže vremena sam ponovo isprobao Trillian i ovaj put sam prilično zadovoljan kako radi. Neke ranije verzije koje su kod mene radile krajnje traljavo, ako su uopšte radile. Ipak, kao da je Cerulean napustio razvoj ovog programa, poslednja verzija je preko godinu dana stara, a primetno je da nedostaju mnoge opcije kod IRC-a i glasovna komunikacija kod MSN-a.
Zanima me ima li neki all-in-one IM program bolji od Trilliana? Kakva je Miranda?
Takođe, treba mi neki program za VOIP da bih mogao da besplatno zovem iz inostranstva. Vidim da puno ljudi hvali Google Talk, a i meni se čini da je najjednostavniji, tako da bi čak i moji roditelji (inače računarski potpuno nepismeni) mogli da ga koriste. Kakav je kvalitet zvuka preko Google Talka uz dial-up vezu? Koliko je kašnjenje? Baferuje li on poruku pre nego što počne da je pušta?
Hoće li neko ko koristi GM da mi na PM pošalje svoju Gmail adresu i kaže u koje je vreme obično na netu kako bih mogao da praktično isprobam GT, pošto ga niko od mojih prijatelja ne koristi. Ako kvalitet ne bude dobar, onda da uvedem ISDN (ADSL neće još dugo stići u Čačak).
Zanima me ima li neki all-in-one IM program bolji od Trilliana? Kakva je Miranda?
Takođe, treba mi neki program za VOIP da bih mogao da besplatno zovem iz inostranstva. Vidim da puno ljudi hvali Google Talk, a i meni se čini da je najjednostavniji, tako da bi čak i moji roditelji (inače računarski potpuno nepismeni) mogli da ga koriste. Kakav je kvalitet zvuka preko Google Talka uz dial-up vezu? Koliko je kašnjenje? Baferuje li on poruku pre nego što počne da je pušta?
Hoće li neko ko koristi GM da mi na PM pošalje svoju Gmail adresu i kaže u koje je vreme obično na netu kako bih mogao da praktično isprobam GT, pošto ga niko od mojih prijatelja ne koristi. Ako kvalitet ne bude dobar, onda da uvedem ISDN (ADSL neće još dugo stići u Čačak).