Zdravo, kucni nam putem privatne poruke, rado ćemo proveriti da li je sama instalacija odrađena kako je i potrebno, svakako sve usluge koje koristiš bi trebalo da funkcionišu nakon same instalacije, bez obzira da li je reč o STB uređaju.Odradili su kako su odradili. Lepljena čičak traka pa kablić uz plafon iz hodnika do TV-a u dnevnoj sobi. Zapravo izgleda nešto gore od očekivanog ali znao sam da neće znati izbušiti uz same ivice ( i ja se izmučim bez fleksi nastavka). Zato i nisam tražio da ide na sam kraj jer bi morali da probiju štokove još tri puta. Gledaću da oborim pogled kad budem prolazio tuda.
Sve je bilo očekivano manje-više osim jedne stvari. Kada mi je tehničar rekao da neće moći da radi STB preko kabla, samo na Wi-Fi. Pokažem mu kablove koje sam sproveo, samo da klještima krimpuju konektore. A on mi kaže da oni to ne rade?! Izgleda nemaju alat.
Šta sad? Da tražim klješta da kupim, konektore bez krimpovanja ili opet da se za***avam sa šrafcigerom?![]()
Pozivamo te da nam tačnu adresu kucneš putem privatne poruke, kako bismo proverili za tebe da li postoje tehničke mogućnosti na tvojoj lokaciji. Ukoliko postoje, možemo kolegama proslediti zahtev kako bi te kontaktirali i predstavili ti ponuduNe znam dal je za ovde ovo moje pitanje.Imam yettel kucni net a u mojoj zgradi je instalirana optika mts pre nedelju dana.Da li cemo i mi sa yettela moci da imamo optiku,dal mts dozvoljava da se i ostali korisnici prikljuce?
Rok trajanja IDP koda je 30 dana, nakon što takav kod dostaviš našim kolegama u poslovnici, zakazuje se instalacija naše usluge, prodavac može kreirati order najranije na dan kada je korisnik vratio opremu. Sama instalacija se ne zakazuje ranije od 72h (na primer: Korisnik je vratio opremu u ponedeljak, najranije je moguće zakazati instalaciju u četvrtak). Ukoliko nisi još uvek podneo zahtev, kucni nam putem privatne poruke, rado ćemo kolegama iz poslovnice koja ti najviše odgovara podneti zahtev da te kontaktiraju i upoznaju sa procedurom.@Yettel Srbija koliko treba od izdavanja koda za prenos optike sa mts kod vas i slanja vama da se uspostavi vasa usluga?
Kucni nam svoje podatke putem privatne poruke, rado ćemo kolegama proslediti tvoj broj kako bi te pozvali i predstavili ti ponudu.Ako bi neki akviziter bio ljubazan da mi se javi, unapred zahvalan. (Nis je u pitanju)
Kao što je @mlax37 naveo, procedura koja je prethodno pomenuta odnosi se na MTS optiku, Telekom neće prekinuti pružanje usluge svom korisniku koji je uputio zahtev za dobijanje IDP broja, odnosno nastaviće da pruža uslugu korisniku do okončanja prenosa u Yettel.Imam MTS (Supernova) optiku. Uskoro istice ugovor. Ukoliko uzimam Yettel internet, moram li da budem par dana bez interneta? Mogu li da potpisem ugovor sa Yettelom pre nego sto mi istekne postojeci MTS ugovor?
Imam Supernova optiku. Baš šteta ako ne može Yettel.Prvo objasni da li ti je ugovor kod MTS-a ili Supernove? To nije isto. Ako imaš MTS optiku može yetel, a ako je supernova onda ne može
Kucni nam svoje podatke putem privatne poruke, rado ćemo proveriti tehničke mogućnosti na tvojoj lokacijiImam Supernova optiku. Baš šteta ako ne može Yettel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari