Šta je novo?

Instalacija Yettel Kuće i Yettel Net usluga i prenos optičkog neta u Yettel

Ne bi smelo da ima problema kod optike. Za dve godine u mtsu nisam imao nijedan prekid. Uskoro prelazim u yettel. Ako su problemi česti svakako treba eskalirati na viši nivo ili raskinuti uslugu.

Desava mi se da kada strimujem muziku na Google Chromecast Audio imam prekide, seckanja u reprodukciji, probao sam na 2.4ghz/5ghz gotovo da nema razlike.
Siguran sam da do uredjaja nije, sumnjam da je nesto do mreze ili rutera na kojem su fabricka podesavanja odnosno onako kako su monteri postavili.
Primetio sam juce da se i slika koči na nekim kanalima.
Pitam se da li mozda trebaju da se izmene neki parametri na ruteru kako bih neutralisao ove probleme?

Desava mi se da kada strimujem muziku na Google Chromecast Audio imam prekide, seckanja u reprodukciji, probao sam na 2.4ghz/5ghz gotovo da nema razlike.
Siguran sam da do uredjaja nije, sumnjam da je nesto do mreze ili rutera na kojem su fabricka podesavanja odnosno onako kako su monteri postavili.
Primetio sam juce da se i slika koči na nekim kanalima.
Pitam se da li mozda trebaju da se izmene neki parametri na ruteru kako bih neutralisao ove probleme?
Da li si pokušao sa factory reset opcijom? Takođe i običan restart bi mogao da pomogne u ovakvoj situaciji, molimo te da nam u privatnoj poruci proslediš rezulat brzine upload-a našeg neta, vrlo rado ćemo proveriti detaljnije.

Naravno da sam prvo pokusao restart, mislim da vecina korisnika to prvo i uradi pa ako ne pomogne kontaktiraju podrsku.
Ali ok, prosledicu trazeno

Nazad
Vrh Dno