Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Danas sam uhvatio malo vremena i uzeo da igram ingress. Na prvi pogled nije lose, svidja mi se sto te igra tera da izadjes napolje i setas. Pozitivna stvar je i sto su portali uglavnom kod vaznih spomenika pa se lepo upoznas i sa kulturom grada dok se igras, ne znam jel tako svuda ali u NS je tako, mada ima portal i kod Credit Agricole banke i kafica pored koji nisu spomenici al dobro. Jedina zamerka koju imam je ubrzano praznjenje baterije al dobro to je vec problem mog telefona jer i ovako ima slabu bateriju.
U principu, potrebno joj je neko vreme dok se uloguje na server (oko minut u mom slučaju). Nakon toga sve radi ako treba. Brzo se hakuje, brzo se postavljaju linkovi, postavljaju i dopunjavaju rezonatori, napadi na rezonatore obavljaju u sasvim pristojnom vremenu itd. Glavna zamerka igri nije u samoj igri, već u igračima. Primećeno je da postoji određeni broj igrača sa rutovanim telefonima i lažnim GPS-om. Ukoliko se takvi momentalno ne sankcionišu, ceo projekat preti da doživi neuspeh.
Jel igra neko ovo ili su se ishakovali svi portali, dosla nova rasa itd?
Ja sam instalirao sad samo da proverim sta i kako, ali cim se docepam novog telefona koji ce imati malo jacu bateriju, pa cu moci i malo ovome da se posvetim da vidim kako je.
Ljudi ne znam dal se neko jos igra sa ovim, ali mi smo poceli ovako iz dosade i bas se zakuvalo dogurali smo dobar lvl i tu u Subotici bas ratujemo, do skoro sam video poruku neki lik se zalio da su ga prebili, valjda je hakovao portal dok je jedan od protivnika bio blizu skontao ga zvao ekipu i natukli ga.. Tako da obratite paznju ima svakakvih ljudi.
Ja sam plavi (otporaš )
Zanimljiva je igra kad se igra sa drustvom. Malo je smor sto ima par likova koji su previse kompetitivni, pa idu kolima po 50+ km od NS-a da bi linkovali i napravili ogromna polja.. Ove nedelje je ceo NS 2-3 dana bio zelen zbog takvih :smash:
Dobra strana igre (ako se igra na nogama/bajsu) je povecana fizicka aktivnost Neki lik iz zelenih, ovde u NS, smrsao 15ak kila igrajuci, za svaku pohvalu ,)
U početku su igrači koristili fake gps, pa je igra izgubila svaku draž pre nego je zaživela. Sediš kući, linkuješ polja i uživaš. Ne znam kakva je sada situacija.