Šta je novo?

Ingress

Veliko Hvala! :)

u *** 3 puta vise ljudi ima u Rezistence :X

Danas sam uhvatio malo vremena i uzeo da igram ingress. Na prvi pogled nije lose, svidja mi se sto te igra tera da izadjes napolje i setas. Pozitivna stvar je i sto su portali uglavnom kod vaznih spomenika pa se lepo upoznas i sa kulturom grada dok se igras, ne znam jel tako svuda ali u NS je tako, mada ima portal i kod Credit Agricole banke i kafica pored koji nisu spomenici al dobro. Jedina zamerka koju imam je ubrzano praznjenje baterije al dobro to je vec problem mog telefona jer i ovako ima slabu bateriju.

Sporo nesto to radi, taj Ingress. Kao da mu treba cetvorojezgarni procesor. Imam G300.

Šta podrazumevaš pod "sporo"? Ja imam 992d i radi bez problema.

Kilava je igra, ni ne znam da li tako treba ili samo sporo radi zbog mog telefona. Voleo bih da je malo hitrija. :d

U principu, potrebno joj je neko vreme dok se uloguje na server (oko minut u mom slučaju). Nakon toga sve radi ako treba. Brzo se hakuje, brzo se postavljaju linkovi, postavljaju i dopunjavaju rezonatori, napadi na rezonatore obavljaju u sasvim pristojnom vremenu itd. Glavna zamerka igri nije u samoj igri, već u igračima. Primećeno je da postoji određeni broj igrača sa rutovanim telefonima i lažnim GPS-om. Ukoliko se takvi momentalno ne sankcionišu, ceo projekat preti da doživi neuspeh.

AB82VGUZ - evo jedan Invate pa ko prvi vidi.

Evo jos jedan pa ko ugrabi :)

8WNTICYJ

Dajte jos neki za mene :)

^Dok sam ovo malo pre postovao i registrovao sam se. I dobio sam invajt za 4 sata. Deluje interesantno. :)

Drugar je dobio aktivacioni kod u roku od 10 sati. :)
Igra je sve bolja... :)

Da, ima nas sve vise, a vala ima i dosta portala u igri.

Ako treba nekom pozivnica nek mi poslje mail na pm

Kod:
http://ingress.in.rs
Posetite Portal Ingress Srbija

Pratite desavanja i budite i Vi deo tima, saljite nam svoja osvajanja, druzenja, slike i bilo sta vezano za Ingress. Vidimo se :)

Ako neko hoce da razmenimo kljuceve za portale nek se javi na pm :)

Jel igra neko ovo ili su se ishakovali svi portali, dosla nova rasa itd? :D

Ja sam instalirao sad samo da proverim sta i kako, ali cim se docepam novog telefona koji ce imati malo jacu bateriju, pa cu moci i malo ovome da se posvetim da vidim kako je.

meni se ovo cini jako zanimljivim, da udjem malo u stos samo :)

Skinuo i ja,zamalo da izadjem sa kisobranom napolje da jurcam portale.Nego koju frakciju ste odabrali na pocetku?

Ja sam otporaš :d

Ljudi ne znam dal se neko jos igra sa ovim, ali mi smo poceli ovako iz dosade i bas se zakuvalo dogurali smo dobar lvl i tu u Subotici bas ratujemo, do skoro sam video poruku neki lik se zalio da su ga prebili, valjda je hakovao portal dok je jedan od protivnika bio blizu skontao ga zvao ekipu i natukli ga.. Tako da obratite paznju ima svakakvih ljudi.

To nisu ljudi, to su ****... I u Novom Sadu je zanimljiva situacija sto se tice ingressa...

Ja sam plavi (otporaš :D)
Zanimljiva je igra kad se igra sa drustvom. Malo je smor sto ima par likova koji su previse kompetitivni, pa idu kolima po 50+ km od NS-a da bi linkovali i napravili ogromna polja.. Ove nedelje je ceo NS 2-3 dana bio zelen zbog takvih :smash:
Dobra strana igre (ako se igra na nogama/bajsu) je povecana fizicka aktivnost :) Neki lik iz zelenih, ovde u NS, smrsao 15ak kila igrajuci, za svaku pohvalu ,)

U početku su igrači koristili fake gps, pa je igra izgubila svaku draž pre nego je zaživela. Sediš kući, linkuješ polja i uživaš. Ne znam kakva je sada situacija.

Pa mislim da sad to slabo koriste jer su valjda ubacili malo strozije provere, bar se nadam

Nazad
Vrh Dno