Šta je novo?

INFO O ADSLu!!!!!!!!!

• Začetnik teme Megahost
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
e, Stefan1, nemo' sad da zaje8avash :p
mislim, Mirijevo i ADSL?!? :d:d:d lol

pozdrav

Poslednja izmena:
Daj leba ti pitaj to "Duboko grlo" kada ce Zarkovu poskidati PCM-ove i dvojnike...
i onog sto se masnim rukama od krmetine javlja na telefon u centrali?

ajde sad svako ko ima problem moze da pita "vidovitu branku za it telekomunikacije u srbiji" aka megahost :)

CORE 283 je napisao(la):
ajde sad svako ko ima problem moze da pita "vidovitu branku za it telekomunikacije u srbiji" aka megahost :)

Nisam VIDOVITA BRANKA, vec INFO CENTAR za it telekomunikacije u Srbiji!!!!
A za SVE dvojnike na podruciju 011 Telekom planira da do decembra 2006. skine sve dvojnicke kutije, a PCMove ko zna kad, jer su to ipak <DIREKTNI TELEFONI> i mozes sa njima biti na netu, ali da
:wall: i da samo :crash:
Ovo bi trebala da bude veoma <korisna>, a koliko korisna prosudite sami informacija>>>>>>>>>>>>>>>................>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Ja svoje informatore ne nazivam DUBOKIM GRLOM, vec Hardverko, Softverko, Telefonko itd... mozete im pisati na e-mail>>>>> [email protected] pisi te na ovaj mail ali mozete samo da :wall: jer na toj adresi neko ne stanuje.

Poslednja izmena:
Joj, oce li neki mod da prekine ovu komediju :)

Geek_master je napisao(la):
Joj, oce li neki mod da prekine ovu komediju :)

Geek_masteru, zar mislis da sam neki koji ovo pise tek da bih trosio vreme??? NE, vec zelim da vas informisem o najnovijim vestima o razvoju pre svega pristupu netu u Srbiji. Zasto mod da intervenise, ja ovim nikog ne vredjam, zar ne???????

Megahost je napisao(la):
A za SVE dvojnike na podruciju 011 Telekom planira da do decembra 2006. skine sve dvojnicke kutije, a PCMove ko zna kad, jer su to ipak <DIREKTNI TELEFONI> i mozes sa njima biti na netu, ali da
:wall: i da samo :crash:

Otkrio sam tvoj izvor informacija, bilo na Beogradskoj hronici isto ovo pre nekih mesec dva...
... cak su i najavili da ce biti povecan broj linija u centru grada i da ce svi oni koji su podneli zahteve u proslom veku i pocetkom ovog za jos jednu liniju i dobiti je ukoliko su jos zivi naravno ;)

Megahost je napisao(la):
Geek_masteru, zar mislis da sam neki koji ovo pise tek da bih trosio vreme??? NE, vec zelim da vas informisem o najnovijim vestima o razvoju pre svega pristupu netu u Srbiji. Zasto mod da intervenise, ja ovim nikog ne vredjam, zar ne???????

Ovo nije klanrur forum, zato mod treba da intervenise.

Balt - hej - Baltazar ...

Sorry, ali jace je od mene ;) :d

Da, verovali ili ne Smith je u pravu, od svoje 15.god sam u IT novinarstvu i radim honorarno za neke domace casopise i IT emisije.

Iskreno uopste se ne uzbudjujem zbog ovakvih najvava sta bude bice.

Doticni IT novinar bi mogao i da se predstavi, kao sto su to uradile i druge IT velicine prisutne na benchmarku, cisto da znamo s' kim imamo cast. To bi bar dalo neku tezinu ovakvim najvama...

posle ovakvih postova mora da ima bar 120kg da bi dao neku tezinu najavama. :D

Megahost je napisao(la):
Da, verovali ili ne Smith je u pravu, od svoje 15.god sam u IT novinarstvu i radim honorarno za neke domace casopise i IT emisije.

Nemrem bolivit!
Da nisi mozda u nick-u pogresno umesto L upisao H ? :trust:

velko je napisao(la):
posle ovakvih postova mora da ima bar 120kg da bi dao neku tezinu najavama. :D

Imam 250kg, a moje najave su VEOMA TESKE, videce se!!!! Ne smem da se predstavim, jer onda ne bi dobijao ovakve HOT informacije od svojih izvora. Bas te kolege, koje izuzetno postujem, su me savetovale da budem anoniman. Neko misli da sam ja NOVi clan Benchmark foruma, ali nije tacno imam ja jos jedan USER na ovom uvazenom forumu, a ovaj USER mi koristi iskljucivo da plasiram informcije koje su nezvanicne da ne bih ugrozio svoju reputaciju IT novinara i ugled koji sam stekao u IT svetu ovde u Srbiji.
Moje uvazene kolege koje su se predstavile na ovom uvazenom forumu su dobro postupile, ali ja jos nisam IT velicina kao oni i nadam se da cu uskoru to i postati, ipak ja sam najmladji IT novinar u Srbiji i imam jos dosta toga da ucim i da nauci od njih. Moje uvazene kolege znaju da se nekada mora ostati anoniman da bi se sacuvao izvor informacija. IZVORI INFORMACIJA SU NAJSVETIJE ZA NOVINARA.

Poslednja izmena:
Seca li se neko one karikature sa 2 psa koji surfuju internetom?

Megahost je napisao(la):
A za SVE dvojnike na podruciju 011 Telekom planira da do decembra 2006. skine sve dvojnicke kutije, .

Ovo se mozda resi (realno) 2008-e/9-te.

@Megahost
Dupli username-ovi se kaznjavaju sa banovanjem sa foruma. Provericemo IP adrese i oavj nick ce da leti po svemu sudeci.

Megahost je napisao(la):
Neko misli da sam ja NOVi clan Benchmark foruma, ali nije tacno imam ja jos jedan USER na ovom uvazenom forumu,

Da li ti znash da je ovde zabranjeno imati dva usera ?

Megahost je napisao(la):
Imam 250kg, a moje najave su VEOMA TESKE, videce se!!!! Ne smem da se predstavim, jer onda ne bi dobijao ovakve HOT informacije od svojih izvora. Bas te kolege, koje izuzetno postujem, su me savetovale da budem anoniman. Neko misli da sam ja NOVi clan Benchmark foruma, ali nije tacno imam ja jos jedan USER na ovom uvazenom forumu, a ovaj USER mi koristi iskljucivo da plasiram informcije koje su nezvanicne da ne bih ugrozio svoju reputaciju IT novinara i ugled koji sam stekao u IT svetu ovde u Srbiji.
Moje uvazene kolege koje su se predstavile na ovom uvazenom forumu su dobro postupile, ali ja jos nisam IT velicina kao oni i nadam se da cu uskoru to i postati, ipak ja sam najmladji IT novinar u Srbiji i imam jos dosta toga da ucim i da nauci od njih. Moje uvazene kolege znaju da se nekada mora ostati anoniman da bi se sacuvao izvor informacija. IZVORI INFORMACIJA SU NAJSVETIJE ZA NOVINARA.

Dragi nas uvazeni stari clane foruma i svemocni informatoru srpskog zivlja o informacionim tehnologijama XXI veka, prepocujem ti da za pocetak nadjes sebi dobrog lektora kako ne bi ugrozio svoju reputaciju IT novinara koju si kako kazes stekao u svetu i Srbiji. Mada po tvom nacinu pisanja nisam siguran da uopste zadovoljavas i osnovne novinarske kriterijume, a to da moras jos dosta toga da naucis... hmmm... pa sta da ti kazem, covek se uci dok je ziv.

Ajd` sad lepo zovite sumara i prekinite sa ovom lakrdijom.

Poslednja izmena:
Marti: Dupli username-ovi se kaznjavaju sa banovanjem sa foruma. Provericemo IP adrese i oavj nick ce da leti po svemu sudeci.

A zar ne bi trebalo oba nicka da lete?
A ovaj thread još nema lokot???

Poslednja izmena:
Marsovac je napisao(la):
Dragi nas uvazeni stari clane foruma i svemocni informatoru srpskog zivlja o informacionim tehnologijama XXI veka, prepocujem ti da za pocetak nadjes sebi dobrog lektora kako ne bi ugrozio svoju reputaciju IT novinara koju si kako kazes stekao u svetu i Srbiji. Mada po tvom nacinu pisanja nisam siguran da uopste zadovoljavas i osnovne novinarske kriterijume, a to da moras jos dosta toga da naucis... hmmm... pa sta da ti kazem covek se uci da je ziv.

Ajd` sad lepo zovite sumara i prekinite sa ovom lakrdijom.

Nije on svemocni informator...Nemoj tako da ga zoves...On je njegovo velicanstvo "INFO CENTAR" ;)))))))))

Poslednja izmena:
svako malo neki klinac naleti na forum i krene da se tripuje :cigar:
ajde pocistite smece pa da cekamo sledeceg :smoke:

Necemo se ovako igrati. Ako neko hoce da glumi "info centar", onda mora da daje samo potvrdjene i zvanicno objavljene informacije koje se mogu proveriti, a ne rekla-kazala price koje su nam tajnim kanalima poslali Ljutko, Pospanko, Tupko, Stidljivko itd.
Neko ko se predstavlja novinarem bi trebalo da razlikuje neke osnovne pojmove oko vesti i informacija.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno