CORE 283 je napisao(la):ajde sad svako ko ima problem moze da pita "vidovitu branku za it telekomunikacije u srbiji" aka megahost![]()
Geek_master je napisao(la):Joj, oce li neki mod da prekine ovu komediju![]()
Megahost je napisao(la):A za SVE dvojnike na podruciju 011 Telekom planira da do decembra 2006. skine sve dvojnicke kutije, a PCMove ko zna kad, jer su to ipak <DIREKTNI TELEFONI> i mozes sa njima biti na netu, ali da
:wall: i da samo :crash:
Megahost je napisao(la):Geek_masteru, zar mislis da sam neki koji ovo pise tek da bih trosio vreme??? NE, vec zelim da vas informisem o najnovijim vestima o razvoju pre svega pristupu netu u Srbiji. Zasto mod da intervenise, ja ovim nikog ne vredjam, zar ne???????
Megahost je napisao(la):Da, verovali ili ne Smith je u pravu, od svoje 15.god sam u IT novinarstvu i radim honorarno za neke domace casopise i IT emisije.
velko je napisao(la):posle ovakvih postova mora da ima bar 120kg da bi dao neku tezinu najavama.![]()
Megahost je napisao(la):A za SVE dvojnike na podruciju 011 Telekom planira da do decembra 2006. skine sve dvojnicke kutije, .
Megahost je napisao(la):Neko misli da sam ja NOVi clan Benchmark foruma, ali nije tacno imam ja jos jedan USER na ovom uvazenom forumu,
Megahost je napisao(la):Imam 250kg, a moje najave su VEOMA TESKE, videce se!!!! Ne smem da se predstavim, jer onda ne bi dobijao ovakve HOT informacije od svojih izvora. Bas te kolege, koje izuzetno postujem, su me savetovale da budem anoniman. Neko misli da sam ja NOVi clan Benchmark foruma, ali nije tacno imam ja jos jedan USER na ovom uvazenom forumu, a ovaj USER mi koristi iskljucivo da plasiram informcije koje su nezvanicne da ne bih ugrozio svoju reputaciju IT novinara i ugled koji sam stekao u IT svetu ovde u Srbiji.
Moje uvazene kolege koje su se predstavile na ovom uvazenom forumu su dobro postupile, ali ja jos nisam IT velicina kao oni i nadam se da cu uskoru to i postati, ipak ja sam najmladji IT novinar u Srbiji i imam jos dosta toga da ucim i da nauci od njih. Moje uvazene kolege znaju da se nekada mora ostati anoniman da bi se sacuvao izvor informacija. IZVORI INFORMACIJA SU NAJSVETIJE ZA NOVINARA.
Marsovac je napisao(la):Dragi nas uvazeni stari clane foruma i svemocni informatoru srpskog zivlja o informacionim tehnologijama XXI veka, prepocujem ti da za pocetak nadjes sebi dobrog lektora kako ne bi ugrozio svoju reputaciju IT novinara koju si kako kazes stekao u svetu i Srbiji. Mada po tvom nacinu pisanja nisam siguran da uopste zadovoljavas i osnovne novinarske kriterijume, a to da moras jos dosta toga da naucis... hmmm... pa sta da ti kazem covek se uci da je ziv.
Ajd` sad lepo zovite sumara i prekinite sa ovom lakrdijom.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari