Šta je novo?

Industrija igara

da, jer je hitmen cisto remek delo...
sunjam se u sred bela dana 4 metra pred likom iz obezbedjenja i ovaj me ne vidi i ne cuje. 😆
visim sa balkona tako da su mi stopala na visini njegove glave, 3 metra ispred njega...
obezbedjenje be like
1779029598908.png

Hitman je institucija pogotovo u VR, šteta što 007 neće biti VR. Što realnosti tiče naravno da je apsurdno ali je zabavno do besvesti. Najlakše je sve hejtovati ne uzimajući u obzir da je igra realna da 99.99% igrača ne bi prešlo ni prolog jer jelte sve smo svi do jednog utrenirane nindže.

Baš to. Kao da igre, filmove i knjige volimo samo zato što su 100% realni. Kome je do realnosti nek' izađe napolje.

Meni je Hitman serija bila jedna od omiljenih, ali me baš nerviraju sa ovim seckanjem, epizodama i packovima. Još sam bio glup i kupio (ne po punoj ceni), ne i odigrao, još uvek. Definitivno politika izdavanja koju treba bojkotovati. 007 mi je zanimljiv, ali teško da će mi doći na red pre 2030.

Što se godine tiče, meni je svaka dobra, bude bar 5 naslova koje bih hteo da odigram.

Nešto malo drugačije, svaka mu čast.

The overall goal is to preserve these games and archive them for future generations to enjoy. We cannot lose this incredible history, art, and experience that has brought all of us lil' humans closer.

Aha, kako da ne. Slaba prodaja.

Realnost je da neće izbacivati zbog next-gen Xboxa koji će pokretati i PC igre, a i zbog Steam Machine. Procenili su da bi im verovatno uticalo na prodaju Playstationa.

a i vole da za single player igre koriste online logovanje, sto moze da prodje kod tipicnog PS korisnika, ali kod PC bas i ne.
jedan od glavnih razloga zasto nista njihovo za PC nisam kupovao.

a jel? pa u pravu si u stvari. NFS je simulator za ovo.

Prilicno je povrsno izjednacavati FH i NFS samo zato sto nisu simulacije.
Upravljanje, dizajn mape, atmosfera, progresija i nivo izazova su potpuno razliciti.

Vidiš da ga cepa realnost mislim da je najbolje Flight Simulator da uzme i bog da ga vidi 🙂

Za mene lično Forza je ono kako sam kao klinac igrajući NFS 2/3 zamišljao da će NFS jednog dana da bude.

Forza je odlicna, ali ako si igrao jednu, to je to. Posle cetvorke nisam mogao mnogo da igram peticu

Nije uvek bilo tako. Razlika izmedju prve i druge igre je bila ogromna, ali od trece pa nadalje je manje-vise sve isto.
Feel good vibes igra (sto izgleda vecini ljudi bas prija, meni je kec i dalje omiljena igra u serijalu).

Realnost je da neće izbacivati zbog next-gen Xboxa koji će pokretati i PC igre, a i zbog Steam Machine. Procenili su da bi im verovatno uticalo na prodaju Playstationa.
Ralnost je da zbog idiotskih poteza i Sonia i Microsofta zasluzuju jedan ozbiljan bojkot. No taj film izgleda necemo gledati.

Možda će Xbox next-gen konzola uništiti neki medium end PC za gejming - ako takvi danas postoje. Ako bude radila onako kako ja mislim mogla bi biti jako privlačna kao uređaj.

Za mene lično Forza je ono kako sam kao klinac igrajući NFS 2/3 zamišljao da će NFS jednog dana da bude.
Hvala na potvrdi 😜😁

@faXcooL zamisli da ti neko reko pre par godina da ces igrati NFS sa robotom koji nesto izvodi sve vreme ispred tebe, dok ti imas tezak zadatak da drzis gas i malo skrenes neki put u stranu na putu koji je duplo siri nego oni iz prvih NFS -ova 🙂

Poslednja izmena:
Hvala na potvrdi 😜😁

@faXcooL zamisli da ti neko reko pre par godina da ces igrati NFS sa robotom koji nesto izvodi sve vreme ispred tebe, dok ti imas tezak zadatak da drzis gas i malo skrenes neki put u stranu na putu koji je duplo siri nego oni iz prvih NFS -ova 🙂
Slobodan si da igraš NFS od pre 20 godina, nas pusti da jurimo robote po širokim ulicama, i svi srećni!

ok ok, samo da metnem svoj custom hearing aid...

🤣1779263422139.png

Pises i ponasas se kao klasicni matori prdonja. Da si meni kao klincu pre 25 godina rekao da cu se "trkati" sa gundamom po japanu odlepio bih na samu pomisao kako to mocno moze da izgleda. Ne budi "quit having fun" meme

@timemaster89 Poenta je da bi trkanje bilo zabavnije da je uradjeno na nacin na koji treba.
Ako je tebi/vama (plural) zabavno da samo drzite gas, dok vam igra laska "vaaaau careeee 16 miliona poenaaa, najbolji si ikaaaad" dok ne radis prakticno nista, i dok neki skriptovani robot igra ispred vas, pa upravo su vas napecali na to da niste imali dovoljno paznje kao klinci pa vam treba igra da napumpava ego.
Kao "sporom" detetu kada roditelji tapsu zato sto je uspeo da kasikom pogodi usta.
Pa baavoooooo...
No dobro je znati da jako mnogo ljudi uziva u tome. Mene licno vredja, ali opet ja nisam mnogi.

Nazad
Vrh Dno