Pa nista onda, ti odgledaj neki film 😀da, jer je hitmen cisto remek delo...
sunjam se u sred bela dana 4 metra pred likom iz obezbedjenja i ovaj me ne vidi i ne cuje. 😆
visim sa balkona tako da su mi stopala na visini njegove glave, 3 metra ispred njega...
obezbedjenje be like
Pogledajte prilog 539823
www.retrogamechampion.com
Koji tacno, posto se igre u serijalu prilicno razlikuju?forza 6 je prakticno nfs sa otvorenim svetom
Ralnost je da zbog idiotskih poteza i Sonia i Microsofta zasluzuju jedan ozbiljan bojkot. No taj film izgleda necemo gledati.Aha, kako da ne. Slaba prodaja.
Realnost je da neće izbacivati zbog next-gen Xboxa koji će pokretati i PC igre, a i zbog Steam Machine. Procenili su da bi im verovatno uticalo na prodaju Playstationa.
Možda će Xbox next-gen konzola uništiti neki medium end PC za gejming - ako takvi danas postoje. Ako bude radila onako kako ja mislim mogla bi biti jako privlačna kao uređaj.Aha, kako da ne. Slaba prodaja.
Realnost je da neće izbacivati zbog next-gen Xboxa koji će pokretati i PC igre, a i zbog Steam Machine. Procenili su da bi im verovatno uticalo na prodaju Playstationa.
Ja da budem iskren nisam mislio na jailbreak jer verujem da su sistemi dosta složeniji nego ranije, ili sam u krivu?A tek ako se da brzo jailbreakovati ima da bude najprodavanija konzola ikada
Hvala na potvrdi 😜😁Za mene lično Forza je ono kako sam kao klinac igrajući NFS 2/3 zamišljao da će NFS jednog dana da bude.
Teško će brzo i ako uopšte nego takva sprava jailbreakovana je savršen hardwareJa da budem iskren nisam mislio na jailbreak jer verujem da su sistemi dosta složeniji nego ranije, ili sam u krivu?
Slobodan si da igraš NFS od pre 20 godina, nas pusti da jurimo robote po širokim ulicama, i svi srećni!Hvala na potvrdi 😜😁
@faXcooL zamisli da ti neko reko pre par godina da ces igrati NFS sa robotom koji nesto izvodi sve vreme ispred tebe, dok ti imas tezak zadatak da drzis gas i malo skrenes neki put u stranu na putu koji je duplo siri nego oni iz prvih NFS -ova 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari