Navlacis me na ovaj Metro a znam da cu na pola da batalim 🤣Pa izbacili su pre 4 godine HL Alyx, to što je samo za VR je druga stvar ali zašto preskakati činjenice.
Napravili su vrlo dobru VR igru, po mnogima i najbolju, bila je i meni najbolja do pre nedelju dana, kada je izašao Metro Awakening i def. preuzeo prvo mesto.
Meni zapravo pre HL3, fali epizoda 3, pa tek onda neka prave trojku. Pitanje je ocemo li ista od toga doziveti za svog zivota.
Speaking of, izasao demo:Ne verujem da cemo ikada videti HL3 kao zvanicni nastavak, mozda neki manji naslov u istom "univerzumu"
Završih je juče, a vidi ... trip je nevidjen, atmosfera je na max. zaista, nije me istripovao toliko ni RE Village ni RE4, ni blizu.Navlacis me na ovaj Metro a znam da cu na pola da batalim 🤣
Speaking of, izasao demo:
Pa dobro, nije da Valve ne radi uopšte. Pored pomenutog Alyx-a, tu je i Deadlock. Nije taj žanr, ali kao da se trude da ostanu u formi i imaju uvek ljude koji rade na igrama. Tako da ko zna, možda i bude nekad.Cak i da zele, mnogo je tu ljudi koji su radili na og naslovima, koji su napustili studio, industrija se promenila a na takvom naslovu treba imati ljude sa iskustvom u zanru, kojih je malo.
Sve ono sto je pogodilo vece studije pre ili kasnije i sto ceka i CDPR i Rockstar je verovatno nesto za sta Valve ne zeli "jer su tako u mogucnosti" - bukvalno.
spremi se za vrhunsku akciju, ljudi su digli igru na visi nivoJa upravo kupio i počinjem Black Mesa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari