Šta je novo?

Pitanja u vezi sa forumom

Nije teško ni da se zabrane potencijalno problematične vesti/objave. Izbegnu se problemi.

Nije teško ni da se zabrane potencijalno problematične vesti/objave. Izbegnu se problemi.
Sad videh šta sam napisao - izvinjavam se! Trebalo je da glasi:

Nije teško ni da se zabrani komentarisanje potencijalno problematičnih vesti/objava, Izbegnu se problemi.

Ili da se jednostavno uzdrzimo od komentarisanja, posto sam siguran da bi tako nesto dovelo do dalje polemike zasto ovo sme da se komentarise a ono ne sme, i ko to odlicuje i odakle mu pravo.... Vec je nekoliko puta komentarisan kvalitet pojedinih clanaka, shvatili smo sve, najlakse da jednostavno preskocimo, ima mnogo zanimljivijih tema za diskusiju ovde realno

Zar je toliko teško preskočiti komentarisanje takvih vesti?
Ako sajt insistira na prometu i klikovima sa zapaljivim sadržajem tad nije stvar do korisnika.
Jer kad uđeš u kafanu na Ibarskoj ušao si u kafanu, ne možeš prodavati priču pevaljka u halterima je tu ali mi smo mnogo fini.

Niko nije kaznjen ako je komunicirao u okviru pravila ponasanja u komentarima vesti, pogotovo ne u takvim vestima ako su bili slobodniji komentari, sto se i vidi po ostavljenim komentarima.
Cemu sada filozofiranje i drama oko nicega?
Ako vec poredis forum sa kafanom i pevaljkom, u kafani neces sesti za sto a da ne platis makar kafu i kiselu...
Smorilo ovo objasnjavanje u krug. Ako vam se ne svidja, zaobidjite, ne gledajte, ne komentarisite, isto kao sto neces uci u kafanu da kazes pevaljki da lose peva bez narucenog pica.
Diskusija zavrsena

Jasno je da ja vaša reč poslednja, ali nekad nije loše čuti konkretne predloge ili razmišljanja.

Da pohvalim to što ste sredili grešku zbog koje se otvarala slika koja je prolazila/nalazila se ispod linka.

Prerano pohvalih, jer sam našao da i dalje nije u redu. Ali šta konkretno:

- kada se klikne, recimo, na dugme Novi sadržaj, a ispod se nalazi prilog (slika) - ne otvara novi sadržaj, već sliku iz priloga.

Zna se za taj problem radi se na rešavanju.

Мени у последње време у теми Занимљиве и смешне слике 2024 често не приказује слику него thumbnail који не могу да кликнем нити да видим коју слику приказује. А видим да има, рецимо, 10 лајкова, значи људи су видели.

Некад ми се деси да ја лајкујем неку слику у истој теми, а касније кад хоћу да је погледам, она је тај thumbnail са којим не могу ништа.

Шта оћеш? 😀

Već je pisano milion puta o tome. Pojedini image hosting sajtovi blokiraju pristup pojedinim IP blokovima dok neki imaju jako kratak period hostovanja slike koju je moguće linkovati eksternim putem. Problem nije do foruma. Zato slike treba stavljati kao forum attachment a ne kao direct link.

Pozdrav!

Odgovorio sam ovde i ja vidim svoje poslednje poruke dok ih drugi ne vide. Jesam li opet nešto zgrešio o čemu nisam obavešten, ili board nešto baguje?
Molim da pogleda neko od modova i kaže mi o čemu se radi. Zahvaljujem!

P.S.
Evo, ni ovde ne prikazuje moju poruku svima osim meni. Jesam li ja to "mute-ovan" ili šta?

@Algol
Ako misliš na post #1262 u toj temi, ja ga uredno vidim, a nisam mod.

1723725957098.png
@Algol
Jedino ako nekome nisi na ignore pa ne vidi...

Ako si proveravao iz incognito/private mod-a, tu se ne vidi.
Ne znam da li je to neka funkcija foruma da se poslednjih nekoliko poruka ne vidi ili kao user mozes da podesis da se ne vidi.

@Algol Nije problem do tebe, u već se forum kešira drugačije za ulogovane i neulogovane korisnike. Svi ulogovani korisnici vide tvoje poruke u toj temi, nisi ni pod kakvim "sankcijama".

Ma nisam nikome na ignore. Ne vidi se i u slučaju kad nisam prijavljen.

@Corvus Corax
Ok, hvala na odgovoru.

Prilozi

• nema.mojih.poruka.jpg
    nema.mojih.poruka.jpg
    105.7 KB · Pregleda: 69
Sad sam zbunjen - kako neko sa jednom porukom koji se pre 45 minuta registrovao na forum može da postavi poruku da nešto prodaje - jeste li to nešto promenili po pitanju oglasa ili vam je nešto zabagovalo pa ne rade ograničenja vezana za broj postova i vreme provedeno na forumu!?
Ako je ovo prvo već vidim da ode forum u vražju...

Svejedno, na ovakav način bez nekih ograničenja forum će brzo postati stecište mase likova koji će koristiti samo i isključivo taj deo foruma za (pre)prodaju.

Polako covece, gde ode... :)
Da postoji prakticno resenje, vec bi ga bilo.
Ne postoji nacin da sprecis bilo koga imao on 5 ili 5000 poruka na forumu da lupi oglas u bilo kojoj temi van Oglasa.
Pomenuti je instant banovan, to je sve sto mozes realno da uradis.

Mea Culpa mislio sam da je neki novouvedeni eksperimentalni deo foruma a koji ima namenu kupoprodaje, ne klasični mali oglasi iako je lanikor to pomenuo.

Meni neko reče da nije potrebno da prijavljujem spam jer će biti uhvaćen ubrzo.

Ovo nije klasican forum spam, mesas pojmove

Ako nije problem ovde da pitam za sajt. Nema da se klikne i da se vide sve objave sa sajta (vesti, clanci, testovi,...) u hronoloskoj objavi?

Pozdrav,

Da li ima negde opcija da se vide neki detalji u vezi foruma? Tipa spisak clanova, spisak moderatora, clanovi sa najvise postova, sa najvise korisnih postova itd?

Nazad
Vrh Dno