Šta je novo?

Imam pitanje u vezi foruma...

@alex303 зар није ово тема за питања у вези форума? Мислим, тако се зове.
Jeste.

Ali ono što ti ne vidiš su prethodni postovi koje sam pobrisao i kojima nije mesto u ovoj temi.
Иначе, линк у твом посту не ради.
U mom postu nema linkova.
И искрен да будем, баш сте пооштрили много критеријуме, трипут размишљам да ли да напишем нешто из страха од казнених поена. Не знам више шта смем а шта не смем.
Pravila postoje u svakom postu, a postoje i zlatna pravila. Savetujem da baciš pogled i na ovaj post koji je kolega lepo napisao. Cilj nije da članovi ovog foruma strahuju. Svako ko se ponaša normalno i poštuje ova vrlo jednostavna pravila, nema razloga za strah.
 
Moderatori, i ja imam sličan osećaj. Forum je zadnjih nekoliko meseci postao "tech aušvic" gde neki trolovi mogu da prozivaju, flejmuju i rade šta žele dok drugi dobijaju opomene za najmanje sitnice.
Meni konkretno ste oduzeli (trajno) pravo pristupa Malim oglasima bez ikakve opomene i obaveštenja zato što sam za drugara okačio oglas za telefon pre tri godine (na koji sam potpuno zaboravio).
Da li je to za opomenu i protiv pravila mislim da jeste, ali trajno oduzimanje pristupa...?
Jednom godišnje sam imao jedan oglas ali volim često da kupujem od članova. Vama na čast.
 
Buduci da se blizi desavanje EURO 2024. vezano za jednu od najbitnijih sporednih stvari na svetu - fudbal, da li ce moci da se u okviru jedne teme, uz postovanje pravila, u clubingu diskutuje?
 
Naravno, kao i uvek, otvori se tema na startu,gasi po zavrsetku.
 
Moderatori, i ja imam sličan osećaj. Forum je zadnjih nekoliko meseci postao "tech aušvic" gde neki trolovi mogu da prozivaju, flejmuju i rade šta žele dok drugi dobijaju opomene za najmanje sitnice.
Da li si prijavio ijedan taj post koji misliš da je trolovanje ili samo kukas čisto tako iz dosade? Ako nisi prijavio, nema da se zalis na trolove.
 
Za gospodu obrisanih postova i ostale clanove koji zele na slican nacin da izraze nezadovoljstvo:
Etiketiranje, vredjanje, sarkazam i sl nije najbolji nacin za kritiku.
Pogotovo spominjanje vlasnika foruma u bilo kom kontekstu nije nikako pozeljno, to nece biti tolerisano, vec smo rekli nekoliko puta.
Razumemo da ste mislili da mozete da radite/pisete sta hocete pa ste naleteli na zid i sada se koriste sve prilike za "kritiku" jer moderacija kriva za sve a ne ja, koji sam mislio da sam iznad pravila i ostalih clanova.
Nisi, pravila su ista za sve.
Ako ti se ne svidja, odes na druge forume koji su mnogo manje rigorozni i radis sta hoces, ovde neces jer vlasnik foruma tako zahteva.
Takodje vec receno da je probano vise puta ali lepa rec ne vredi, empirijski dokazano.
Ono, kada vec moras u naslov teme da dodajes "instant ban" dovoljno govori.
Konstruktivna kritika, predlozi, pitanja su dobro dosli i rado odgovaramo.
Uvrede, etiketiranje, pogotovo spominjanje vlasnika i sve sto ne radite u nornalnoj svakodnevnoj komunikaciji vise nece biti tolerisani - nulta tolerancija sto znaci brisanje i poeni po zasluzi.
Mi to ne zelimo da radimo, ne terajte nas na to.
Hvala na razumevanju
 
У секцији my gear, одељак остале периферије је ограничен на 20 карактера. То је вероватно баг па рекох да пријавим.
 
Danas mi forum bas otezano radi, ne znam da li je do mene ili vas? Ako je do vas, kada ce problem biti resen?
 
Nije do tebe.
A kada ce problem biti resen zna samo tehnicki direktor.
 
Nisam uspeo da nadjem pravilnik vezan za postavljanje linkova u temi gde da kupim a ni u pravnilnicima postavljenim nekoliko postova iznad pa cu napisati nekoliko pitanja koja me zanimaju.

  1. Da li je dozvoljeno postavljanje linkova do KP oglasa u toj temi?
  2. Da li je dozvoljeno postavljanje imena oglasa sa KP umesto linka?
  3. Da li je dozvoljeno postavljanje linkova do online prodavnica?

Sve u cilju pomaganja ljudima a ne reklame nekog tipa, naravno da strogo osudjujem reklamiranje pod izgovorom da je pomoc.
 
@alex303 U podforumu "Gde da kupim" nisu dozvoljeni linkovi do radnji? Zar to ne ide u sukob sa svrhom tog podforuma? Slobodno me ispravi, ali sam vidjao i moderatore i ostale clanove kako ostavljaju linkove do online prodavnica u tom podforumu.
 
@alex303 U podforumu "Gde da kupim" nisu dozvoljeni linkovi do radnji? Zar to ne ide u sukob sa svrhom tog podforuma? Slobodno me ispravi, ali sam vidjao i moderatore i ostale clanove kako ostavljaju linkove do online prodavnica u tom podforumu.
Moja greška. Mislio sam da pita za sekciju "Mali Oglasi". U temi "Gde da kupim" je dozvoljeno. Ali ako u toj temi budete kačili sopstvene oglase na KP, bićete kažnjeni.
 
Nazad
Vrh Dno