Hajde i ja da nesto pitam moderatore.....
Da li je moguce pretragu "New posts" organizovati po podforumima. Npr, odem u podforum "Hardware" i kada kliknem na new posts da vidim samo postove vezane za teme ovog podforuma, a koji su postavljeni od moje poslednje posete? Ovako kad kliknem na New posts izadju novi postovi vezani za sve podforume i teme sa celog foruma, koje mene vrlo malo ili nimalo ne zanimaju, pa je malo duze vremena potrebno da se nadje eventualni novi post vezan za temu koja se prati.
U poslednjih nekoliko godina Benchnark forum je uveo veliki broj novih podforuma u kojima se vrlo zivo i ucestalo pise i raspravlja pa mi se cini da bi se (i) na ovaj nacin olaksalo pracenje odredjenih tema na forumu, jer je logicno da nisu svi clanovi zainteresovani za sve oblasti i teme u ovako sarolikoj ponudi....
Mozda bi trebalo razmisliti i o tome sta je danas Benchmark forum u odnosu na pocetnu orijentaciju i da li bi, mozda, bilo racionalno razmisliti o nekom konkretnijem razdvajanju toliko razlicitih potpuno nepovezanih oblasti o kojima se ovde pise i diskutuje, jer ovako sve pomalo pocinje liciti na pijacu......
Bicu slobodan da iznesem i svoje sasvim licno misljenje, da je paralelno sa ovim prosirenjem tema, doslo i do osetnog pada kvaliteta i nivoa samog foruma.
Nadam se da necu biti pogresno shvacen, primedbe su najdobronamernije.
Takodje se nadam da ce neko od moderatora naci vremena da odgovori na ovaj post.
Unapred hvala.