Šta je novo?

imac zvucnici

• Začetnik teme Deleted member 30833
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 30833

Guest
hteo bih da pitam kakav je kvalitet zvucnika na imac-u. koliko imaju sinusnih, koliko su glasni, da li ima potrebe za eksternim...?

i kakvi sve problemi postoje vezani za imac (posto planiram da ga uzimam u neko skorije vreme)? procitao sam negde (na ovom forumu) da zbog visoke tempeature moze da ode panel!?
video sam imac uzivo i deluje extra, procitao sam na mnogim sajtovima za os x da je extra, ali mi je vazna i ona druga strana tj problemi vezani za hardver.

Samo malo povećaš RPM kulera i you're good to go što se dugovečnosti panela tiče :)

A naravno da ti trebaju drugi zvučnici. Čim te to zanima, znači da ti trebaju ;)

Imas logi zvucnike Z4 koje se savrseno uklamaju u Apple dizajn. Ja ih koristim za MacBookPro-om
Logitech_Z-4i_2_1.jpeg

ne znam, meni su ovi zvucnici u belom iMacu vise nego odlicni!

a u ovim novim alu iMacovima su jos bolji! ;)

ne znam, meni su ovi zvucnici u belom iMacu vise nego odlicni!

a u ovim novim alu iMacovima su jos bolji! ;)

Istina, odlični su. Nisu tihi, nisu piskutavi, ima basa, ali ja ipak koristim Logi Z5500. Ali, kada treba da odrade posao - tu su. ;)

Ja uz MB pro koristim Altec Lansing ATP3 i imam samo reči hvale. To odlično i glasno radi.

ja u glavnom ne koristim zvucnike - odnosno non stop je mute :)

sto se panela tice, smanjis brightness, povecas rpm ventilatora, namesti da ekran ide u sleep i neces imati nikakvih problema.

pozz
M

ja u glavnom ne koristim zvucnike - odnosno non stop je mute :)

sto se panela tice, smanjis brightness, povecas rpm ventilatora, namesti da ekran ide u sleep i neces imati nikakvih problema.

pozz
M

Kako povecati rpm ventilatora?
Imam PowerBook G4 pa cisto da znam, ako uopste moze kod mene...:D

smcFanControl, CoolBook, ...

Nazad
Vrh Dno