Šta je novo?

Ima li nesto ka Total Commander ali free

goranv

Čuven
Učlanjen(a)
11.01.2002
Poena
619
Kao sto vec pise - Ima li nesto ka Total Commander ali free.

Probao sam EF commander free, pa ako neko zna jos neki program .....

Naravno program bi trebao da ima sto vise opcija i mogucnosti.

Jel' bas mora legalno? :d

Koliko vidim xplorer2 se placa (pise quick buy i download 21day free trial), a 2xexplorer je bio free. Ispravite me ako gresim.

A sta fali Total Commanderu kome samo stisnes ono 1, 2 ili 3?

Plus što ne možeš da snimiš svoja podešavanja vezano za npr. boju pozadine, fontove, raspored kolona itd...

Kupio sam za firmu dve licence TC-a i progledao :D

Dandy je napisao(la):
A sta fali Total Commanderu kome samo stisnes ono 1, 2 ili 3?
mislim da kod tog 123 pise da ga tako mozes koristiti 30 dana a posle platis

Filo je napisao(la):
mislim da kod tog 123 pise da ga tako mozes koristiti 30 dana a posle platis
Pa nisam primetio da se buni posle tih 30 dana...

Ne buni se on ali nije legalno koristiti ga duze od 30 dana bez placanja

ZoNi je napisao(la):
2. zezas? kupio si file manager??? :D

Ko prati ovaj forum malo duze zna da ti nisi ljubitelj programa spartanskog izgleda, u koje WC tj TC spada, ali za njega vredi dati pare.
U svakom slucaju prvi program koji bi platio jeste Total Commander!
Stoga nemoj da se cudis sto je to neko i uradio.

P.S. Nisam valjda rekao nesto lose, nesto warezno?! :d

Poslednja izmena:
Aponen je napisao(la):
Ko prati ovaj forum malo duze zna da ti nisi ljubitelj programa spartanskog izgleda, u koje WC tj TC spada
hm... moguce, mada nije tacno :)

eto, i xplorer2 je prilicno spartanskog izgleda, MPC takodje... takav je i moj glavni audio plejer - Billy... pa, i Miranda je prilicno spartanska... koristim WhereIsIt 2, koji izgleda bas odvratno :)

ne, nego jednostavno zaista ne shvatam tu neverovatnu glorifikaciju TCa --- znam ja da je to izvanredan program, ali mislim da se malo preteruje...

mada, ko voli, nek' izvoli ,)

ZoNi je napisao(la):
1. to moze i xplorer2
2. zezas? kupio si file manager??? :D

Nene, ovo prvo se odnosilo na neregistrovani TC, koji tada NE MOŽE da snimi podešavanja, tako da svaki put kada klikneš na 1, 2 ili 3 da bi ušao u program, dočeka te "default" izgled

Što se tiče drugog, ne zezam, kupio sam i to dve licence :D Firma plaća
:smoke:

Evo ja sam isto isprobavao skoro sve fajl menadzere koje sam mogao da izguglam.

I ne vredi.... definitivno i ja kupujem licencu za kancelarijski racunar.

Navika je cudo - i spreman sam da platim komfor na koji sam navikao.

Neka prica ko sta hoce - TC rules!

ZoNi je napisao(la):
ne, nego jednostavno zaista ne shvatam tu neverovatnu glorifikaciju TCa --- znam ja da je to izvanredan program, ali mislim da se malo preteruje...

mada, ko voli, nek' izvoli ,)

Pozdravio te maxthon. :D

Probao sam i turbo nav ali nije to to.

outlaw je napisao(la):
... koji tada NE MOŽE da snimi podešavanja, tako da svaki put kada klikneš na 1, 2 ili 3 da bi ušao u program, dočeka te "default" izgled
...

Ck, cek, kako te oceka default izgled? Ja sam kastomizovao toolbarove, kolone, i sve radi OK.
Doduse, ne podnosim sharenish, ne menjam teme, boje ni pozadine, moguce je da to ne funkcionise.

BokiPK je napisao(la):
Ck, cek, kako te oceka default izgled? Ja sam kastomizovao toolbarove, kolone, i sve radi OK.
Doduse, ne podnosim sharenish, ne menjam teme, boje ni pozadine, moguce je da to ne funkcionise.

Jok, kada je neregistrovana verzija, posle svakog trećeg-četvrtog startovanja, dočeka me "default izgled" (smanjen i centriran prozor, bela pozadia, Arial font...)

@ZoNi: Dominikana, pusta želja... :S:

@ outlaw: mislim da Dominikana (Dominica) nije isto sto i Dominkanska Republika (Dominican Republic) ;)

dominic7rk.png

Poslednja izmena:
Evo ti spisak...pa googlaj.Vecina je besplatna....a ja sam skinuo Frtigate3 lite....

Spisak:AB Commander 6.7 95, Ac Browser Plus 2.3.5.0, Dual Xplorer 0.832, EF Commander 3.a0, ExplorerXP 1.0.6, FileAnt 2005, FileMatrix 7.7, freeCommander 2004.10b, Frigate 3.28 Lite, Frigate 3.28 Professional, Frigate Standard 3.28, Magellan Explorer 3.30, muCommander 0.7.1, Nico's Commander 5.44, PowerFile 1.11, Servant Salamander 2.0, SpeedCommander 10.2 95, SuperExplorer 1.5, Total Commander 6.51, Total Commander Power Pack 1.3 n Universal Explorer 4.2, Windows Nawigator 94.0.0.8, xplorer2 1.1

outlaw je napisao(la):
Jok, kada je neregistrovana verzija, posle svakog trećeg-četvrtog startovanja, dočeka me "default izgled" (smanjen i centriran prozor, bela pozadia, Arial font...)...

Ja nemam tih problema.
Par sitnica: ini fajlove cuvam u TTC-ovom direktorijumu, ne Win-ovom, imam ih doterane po svom ukusu i zelji, par extra ikonica takodje; samo pregazim njegove originalne prilikom svake nove instalacije. Kada apgrejdujem, ostaju tu gde su vec i bili.

Vrh Dno