Dandy je napisao(la):A sta fali Total Commanderu kome samo stisnes ono 1, 2 ili 3?
fali to sto covek trazi nesto KAO TotalCmd, ali da to NIJE TotalCmdDandy je napisao(la):A sta fali Total Commanderu kome samo stisnes ono 1, 2 ili 3?
1. to moze i xplorer2outlaw je napisao(la):1. Plus što ne možeš da snimiš svoja podešavanja vezano za npr. boju pozadine, fontove, raspored kolona itd...
2. Kupio sam za firmu dve licence TC-a i progledao![]()
mislim da kod tog 123 pise da ga tako mozes koristiti 30 dana a posle platisDandy je napisao(la):A sta fali Total Commanderu kome samo stisnes ono 1, 2 ili 3?
Pa nisam primetio da se buni posle tih 30 dana...Filo je napisao(la):mislim da kod tog 123 pise da ga tako mozes koristiti 30 dana a posle platis
ZoNi je napisao(la):2. zezas? kupio si file manager???![]()
hm... moguce, mada nije tacnoAponen je napisao(la):Ko prati ovaj forum malo duze zna da ti nisi ljubitelj programa spartanskog izgleda, u koje WC tj TC spada
ZoNi je napisao(la):1. to moze i xplorer2
2. zezas? kupio si file manager???![]()
ZoNi je napisao(la):ne, nego jednostavno zaista ne shvatam tu neverovatnu glorifikaciju TCa --- znam ja da je to izvanredan program, ali mislim da se malo preteruje...
mada, ko voli, nek' izvoli ,)
outlaw je napisao(la):... koji tada NE MOŽE da snimi podešavanja, tako da svaki put kada klikneš na 1, 2 ili 3 da bi ušao u program, dočeka te "default" izgled
...
BokiPK je napisao(la):Ck, cek, kako te oceka default izgled? Ja sam kastomizovao toolbarove, kolone, i sve radi OK.
Doduse, ne podnosim sharenish, ne menjam teme, boje ni pozadine, moguce je da to ne funkcionise.
outlaw je napisao(la):Jok, kada je neregistrovana verzija, posle svakog trećeg-četvrtog startovanja, dočeka me "default izgled" (smanjen i centriran prozor, bela pozadia, Arial font...)...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari