Je li to na default vrednostima ili si OC.Ako jesi do koliko si poterao gpu i mem.I na kraju, gde si kupio kartu?BoArDsLiDe je napisao(la):Pa oko 235 E. Jel mnogo??? Daje oko 12500 markova. Jel ima nesto bolje za "slicne" pare?? !!!
Proday je napisao(la):Pa generalno i nije mnogo, mada sam ja moju opet platio 200E (obican 6800) i kada se malo overklokuje daje preko 12.500.
Jerry[NS] je napisao(la):starac imas Leadtek-a u Novom sadu al je preskup u rangu XFX-a i eVGA prozivodjaca.
tomato je napisao(la):Znači, Pnjaf, za sada nas je trojica za grafičku![]()
Nemoj da te neko slucajno shvati za ozbiljno kada pricas o 1GB rama i glatkom igranju FEAR-a sa MAX detaljima. To ne moze, nikako, a tvoj racunar nije nista razlicit od ostalih sa 1GB rama. U nekim delovima igra trazi oko 1400MB, pa ako je tako voleo bih da mi objasnis kako to staje u 1GB. Ja sam WinXP "spucao" u 80MB za potrebe FEAR-a, ali nije bilo dovoljno. Sa medium teksturama staje u 800-1000MB.LazaNS je napisao(la):Moze FEAR sve na max sa 1GB rama na 6800GS sa 4xAA!!! Stavio sam ja i soft shadovs na on, ali mi bilo sumnjivo kako dobro radi pa sam u readme od FEARa procitao da ukoliko je ukljucen FSAA onda soft shadows zapravo ne rade bez obzira sto su na on.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari