Šta je novo?

Ikona u Flash-u

mixi

Čuven
Učlanjen(a)
07.03.2002
Poena
630
Zanima ne da li neko zna kako se pridodaje moja ikona EXE file-u koji sam kreirao u Flash-u i u tom istom file-u kako da potpuno iskljucim deski klik.
Hvala

Imao sam slican problem (sa Macromedia Directorom) i pitao sam na news grupi (za Delphi). Preporucen mi je jedan programcic koji bez problema menja glavnu ikonu(e) bilo kog EXE fajla. Doduse, da bi se ikona promenila ja moram da restartujem Win (ne znam zasto, ali nije bitno, vazno je da radi).
Evo odgovora:

Resource Hacker - Version 3.2.7

8 April 2001.
Copyright 1999-2001 Angus Johnson

http://rpi.net.au/~ajohnson/resourcehacker

FREEWARE utility to view, modify,
add and delete resources in Win32 executables.
Incorporates an internal resource compiler and
decompiler. Works on both Win9x and WinNT.

Hvala

Hvala na odgovoru, trenuno skidam ovaj program pa cu videti da li mi zavrsava posao. Hvala

Radi...

OK ovo super radi, meni menja ikonu i bez Restartovanja Win-a. Jos samo kada bih nasao kako se potpuno iskljucuje desno dugme, pa da i to primenim jer me onaj meni iz Flash-a veoma nervira.

Sve je reseno

Angel hvala ti, resio sam sve i ikonu i desno dugme brisanjem menija koji bi trebalo da se pojavi desnim klikom tako da sam nasao sve sto mi je trebalo u ovom malom super programu.
Hvala jos jednom

Ma nema na cemu, za sta mi inace sluzimo (Angels ;) ). Eto ja nisam ni znao da to postoji kao opcija u programu.

Nazad
Vrh Dno