Šta je novo?

IKOM public IP & ubrzanje

Respect! Cini mi se da je ovim potezom IKOM postao ubedljivo najbolji provajer u Sribiji, kada se uzme u obzir kvalitet usluge. Nadam se da ovo naglo ubrzanje nece uticati na kvalitet protoka koji je do sada bio za desetku.

pozd.

Evo javljam. Meni je povecan malopre.

Od proslog leta su se bas bas promenili. Sad mi veza vise ne puca. Jednom u mesec dana. Pre je bilo jedan dan da radi bez pucanja :)

480kb/s, private torrent tracker, paket pre ubrzanja bio 2mbit. Jos malo pa 1mb/s, lepo...

@Chinaski
Nije svima duplo ;)

512 je sada 768.

Za 4oo din vise dobijes 2 mbps. A mislim da nije puno doplatiti?

Mislis 500Din? :) A kad uzmes taj paket onda nije puno dati jos 600Din za 4mbps itd.
Nisam se ja zalio na brzinu nego samo kazem da nije na svim paketima povecano za 100%.

Ma ok ti manji paketi. Njih su uvek manje (ili nikako) povecavali. Kapiram da ne smeju njih da povecaju na 1 mbit, jer ce veliki broj ljudi preci na taj manji paket a to im znaci manji priliv novca.
Jel zna neko sta je sa najvecim paketom?

Je l' se uz Flat 5 dobijaju svi PayTV paketi sem Pink Cinema ?

Poslednja izmena:
Ljudi, ovo sttvarno radiiiiii :d
Pici ko lood, duplirano sa 1 mb na dva komata!!!!!!
A ja jutros ustajem palim komp i nema mi interneta taman sam se spremao da ih napusim ali sam sacekao i gledam sada i cudim se cudom!!!!
Ziveo Ikom!!! :D

Kad se setim da sam planirao da prelazim na ADSL ...

pozd.

Da nije tužno bilo bi možda i smešno.....

Većina Vas ima napomenu "taman sam hteo da napustim". A i nije im trebalo mnogo :) jedva par godina. Ili možda malo više jer ja sam ih napustio pre godinu i kusur.

P.S. Jedva nekih 6-7 godina im je trebalo da bi počeli da rade kako treba :(.

Poslednja izmena:
Sto je tuzno? Bolje ikad nego nikad.

p.s. Zadnjih 1.5 godinu rade odlicno (otkad ih koristim).

Poštovani korisniče,

Sa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da će od 1. maja 2009. godine za sve korisnike FLAT 3, FLAT 4, FLAT 5 i FLAT 6 Internet paketa brzina protoka biti povećana bez promene cene usluge.

NOVE BRZINE:

FLAT 3 - 768 / 128 Kbps,
FLAT 4 - 2048 / 256 Kbps,
FLAT 5 - 4096 / 384 Kbps,
FLAT 6 - 6144 / 512 Kbps.

Vaša kablovska televizija i ovog puta izlazi u susret svojim korisnicima i nastavlja trend promotivnih ponuda.

Za sva dodatna pitanja IKOM Kontakt centar Vam je na raspolaganju radnim danima i vikendima od 8:00 do 22:00, na 011/ 30-10-110 ili možete posetiti našu Internet stranicu na www.ikom.rs

S poštovanjem,
Vaš IKOM

m? skinuse up?

Skinuše samo za flat 5. Ajmo sad neka neko i ovde počne kukati. :-devil-:

Ja hocu da kukam, sto da ne? Meni je UL vazan (DL nisu ni morali da povecavaju, sto se mene tice).

Ali srecom (ne znam da li ce se ipak menjati) UL mi je za sada isti:

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Mozda to samo za nove korisnike 384 :d
Kao za pay tv dekoder...pre se dobijao sa flat 4, a sada tek sa flat 5, ali mi koji duze koristimo flat 4 imamo i pay tv.

Svetu se ne moze ugoditi; sto ljudi sto cudi...
@Nothingman u pravu si, evo i ja za ove dve godine ne mogu da se pozalim stvarno su se uozbiljili
i slobodno mogu da kazem da se sa odnosom cena/kvalitet isticu na trzistu.

Ja sam dobio 6 mbps, nisam ocekivao :)
Svaka im cast za ovo!

Ikom zaista ima odlicnu ponudu, sada gledam cene. Za 2800 dinara 4mbps/512k, + TV sa jos dodatna 3 paketa. U poredjenju sa SBB-om, to je kao kada bi oni 4mbps/512k naplacivali 1500 dinara, + 1300 televizija sa dodatnim paketima.

Meni je tih 4mbps sa 512k 10 puta bolje nego 6mbps i 384k. Jedina mana IKOM-a, zbog cega je ne bih uzeo, je sto nemaju sport klub, a to jedino gledam na TV-u. To im je zaista velika mana.

Nazad
Vrh Dno