Flat 3
fast.com - 46
speedtest.net - 49
Koliko vidim fast mi je dao server u Amsterdamu, dok je speedtest u Beogradu tako da verovatno otuda razlika.
@Falcon
Dok mi je bio uključen torrent (seed), fast mi je pokazivao brzine 25-30, a speedtest je uvek vraćao 48-49 bez obzira na to da li je torrent aktivan ili ne. Tako da proveri da nemaš neke uljeze na wifi-u ili na samom računaru.
Kolko vidim niko nema punu brzinu koju placa. Znam da smo to svi prihvatili kao gubici u mreži, ali sad gledam niko nema onoliko kolko je platio. Znaci 100% korisnika ne dobija ono sto placa, neko 2% neko 10%. Posto je sad u trendu guzenje provajdera za jedan kanal, možda i ovo treba iskoristiti za nešto. Recimo neka puste svima 10% veću brzinu da bi osigurali ono sto su obećali. Ili u ugovoru stoji da pristajemo na -10%. Plus ne stoji sigurno jer ga niko nema.
Nije problem u 10%, problem je sto ljudi sa 100 ili 250Mb imaju ustvari 30. Za 10% se niko ne bi ni bunio.
Meni na SBB-u kida net, eno Falcon se pegla mesecima sa Ikomom i tek sada kad je zvanicno SBB krenuo s integracijom krenulo je da se radi nesto. Sve vise se ljudi i zali i polako se trazi uzrok. Razlike izmedju te dve podrske je nebo i zemlja.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari