Šta je novo?

Ikom Kablovski Internet U Rakovici

Ja sam ih nešto juče zvao i rekoše da će x2 proraditi od ponedeljka,a za lokal možemo da proverimo oko 25-og,jer su rekli da će do kraja godine i to uvesti,tako da nam preostaje da zovemo i da ih pritiskamo,pa ćemo videti ko laže.

Ako to stvarno proradi od ponedeljka, mada u IKOM nemam ni malo poverenja, to bi bilo extra... Mislim onda mi se povecavaju sanse da do kraja meseca poskidam sve Bondove :)

Kizo druže,uopšte ne smem da mislim o većoj brzini,jer se odmah iznerviram,jer znam da su cene
ihaaaaaa... :crash: bolje da ne mislim.

Ma da, i mene zaboli glava kad poredim sa adsl-om recimo. Al zamisli ovo - od ponedeljka proradi to x2 sto su ti rekli, pa od NGodine proradi local, recimo eto 512k... onda i ne bi bilo bas toliko lose 2400 din. Imas 256, nocu 512, a preko celog dana local 512 (sto adsl nikako nema).

Nadam se samo da nisu puste zelje, pusti snovi :(

Pozdrav!
MrBigJump.gif

vidakm rece da od tog lokala nema nista.... Sad ja bih voleo da se to desi, ali to ne lici na IKOM, mislim budimo realni. Daj boze da proradi i X2 u vecernjim satima..

Nova informacija o IKOM netu....
X2 od 18h se nece uvoditi ponovo, danas sam ih zvao, mislim tehnicku podrsku.
Kazu planiraju neke druge pogodnosti, ako im je za verovati :)
Kao pojeftinjenje paketa za oko 50%, ako sam dobro razumeo.... I kazu mozda lokak posle novaka (mada im ja za lokal uopste ne verujem)...

Pojeftinjenje paketa za oko 50%...bas me zanima sta ce tu da izmuljaju. :) Verovatno ce tih 50% ispostovati u onim najskupljim paketima, tipa onaj Business plus, ima da dodaju jos 20GB pa ce biti ekstra povoljno...60GB protoka na 512k za iste pare...12,000 din. :d Najbolje sto moze da se desi je da ukinu 64k i da za iste ili malo vece pare ponude 128k. :)

Opa ... otkud sad to. Jel' ti znas nesto sto mi ne znamo :D. Poznajuci ih, posle pojeftinjenja od 50 %, verovatno cu zavrsiti tako sto cu placati vise nego sto sam placao do sad ... vec ce oni nesto smisliti :D.

pozd.

S obzirom na to da juche na Dortjolu skoro celog dana nije radio net,mogu i da poklanjaju njihov us***ni popust i pogodnosti.Zamislite firmu koja nema tehnichku podrshku tokom vikenda....:mad:

Poslednja izmena:
Ma da, i mene zaboli glava kad poredim sa adsl-om recimo. Al zamisli ovo - od ponedeljka proradi to x2 sto su ti rekli, pa od NGodine proradi local, recimo eto 512k... onda i ne bi bilo bas toliko lose 2400 din. Imas 256, nocu 512, a preko celog dana local 512 (sto adsl nikako nema).

Nadam se samo da nisu puste zelje, pusti snovi :(

Pozdrav!
MrBigJump.gif

kako nema kad mozesh za 2000 da uzmes adsl 512 i da imash non stop

Ja sam ih sad zvao i dobio informaciju da će x2 od 18h da proradi većeras ili sutra,kao i da će biti pojeftinjenje posle Nove godine i lokal će kao da proradi,možda čak i od ponedeljka.
E,sad nam ostaje da čekamo i da vidimo šta će biti,ako još neko ima neku informaciju,samo neka je ovde iznese da vidimo koga i koliko lažu i kome šta pričaju.

Poslednja izmena:
Nova informacija o IKOM netu....
X2 od 18h se nece uvoditi ponovo, danas sam ih zvao, mislim tehnicku podrsku.
Kazu planiraju neke druge pogodnosti, ako im je za verovati :)
Kao pojeftinjenje paketa za oko 50%, ako sam dobro razumeo.... I kazu mozda lokak posle novaka (mada im ja za lokal uopste ne verujem)...

Hmmm... bedak za ovo posle 18h. A bilo bi ok kad bi imali malo vise informacija na sajtu. Kad bi imali forum, bilo bi savrseno :banana: Ovako, ni na mail ne odgovaraju - ja im tri puta slao, a ono nista :(

Ako bi bilo neko pojeftinjenje, mislim da bi bilo potpuno ok da 64k izbace, 128k da kosta kao sada 64k, a 256k kao sada 128k. Mislim da je na samom pocetku svoga rada i SBB tako nesto radio.

A lokal podrzavam maximalno :happy: Verovatno bih dodao jos jedan hardic, samo za share :)

S obzirom na to da juche na Dortjolu skoro celog dana nije radio net,mogu i da poklanjaju njihov us***ni popust i pogodnosti.Zamislite firmu koja nema tehnichku podrshku tokom vikenda....:mad:

Auh... opet skaradne reci :zgran: Mislim da ga opet pretera. Bar kod mene, situacija je bila 'vak'a - negde oko ponoci subote na nedelju nestade ceo net (samo jedan LED treptao). Cekam sat... dva... (gledao sam neki film, nisam bas ***** da gledam u trepcucu LED :p) i posto se net nije vracao, legao sam. Negde otprilike, kad je zora zarudila :D probudio me "zov prirode". Pogledam, a ono, sve cetiri normalno trepcu i neta ima. I posle, tokom celog dana je bilo normalno. Kao sto rekoh, tako je bar kod mene bilo.

kako nema kad mozesh za 2000 da uzmes adsl 512 i da imash non stop

Gde? Nesto sam gledao, Telekom i Verat daju kao najjeftinije, a onu ponudu sto Telekom daje prva tri meseca za nekih 30-40% jeftinije, uopste necu da razmatram, jer ja hocu net ipak malo duze od tri meseca. Gde si video za =<2000 din?

Ja sam ih sad zvao i dobio informaciju da će x2 od 18h da proradi većeras ili sutra,kao i da će biti pojeftinjenje posle Nove godine i lokal će kao da proradi,možda čak i od ponedeljka.
E,sad nam ostaje da čekamo i da vidimo šta će biti,ako još neko ima neku informaciju,samo neka je ovde iznese da vidimo koga i koliko lažu i kome šta pričaju.

Ajd da vidimo. Meni dload sada ide od 14-17kb. Ima jos nekih pola sata, ako je veceras. Mozda da sami napravimo jedan forum, "okacimo" ga negde, a valjda ce celni ljudi IKOMa videti, pa se i sami pridruziti.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Nista od dupliranja kod mene ... a i nisam se previse nadao ... :D

Gde? Nesto sam gledao, Telekom i Verat daju kao najjeftinije, a onu ponudu sto Telekom daje prva tri meseca za nekih 30-40% jeftinije, uopste necu da razmatram, jer ja hocu net ipak malo duze od tri meseca. Gde si video za =<2000 din?

Najjeftiniji je Neobee - 1750 din. Kod Telekoma je regularna cena (bez popusta, sa PDV-om) - 2136 din. Kod Verata 2124, YUBC - 2190.

Ajd da vidimo. Meni dload sada ide od 14-17kb. Ima jos nekih pola sata, ako je veceras. Mozda da sami napravimo jedan forum, "okacimo" ga negde, a valjda ce celni ljudi IKOMa videti, pa se i sami pridruziti.

Pozdrav!

Mogli bi da se organizujemo za neki IKOM forum, za nas osuudjenike i okacimo ga na neki free server.... Ionako nas nece biti mnogo :)
Nista od dupliranja kod mene.... Cak sta vise ni punu brzinu ne ostvaruje :( ocajni IKOM

Jel nekom proradio x2 veceras????
Meni nije i mislim da tu nema nade :(

Nema nista od X2 ... Ne mogu da kazem da je novonastala situacija prelila casu jer se to vec dogodilo u dalekoj proslosti, ali 1100 dina za 64kb i jos dodatna ogranicenja na kolicinu dl-a ... mislim. Sacekacu da vidim sta ce uraditi sa tim pojeftinjenjima i ako se ispostavi da je i to jos jedna u nizu njihovih budalastina, bojim se da cemo I i ja okoncati nasu nesrecnu saradnju. Btw, cujem da je Beotelov 256 flat paket od sada 1300 dina mesecno ... hmmm ... to je vec jako primamljivo.

pozd.

Najjeftiniji je Neobee - 1750 din. Kod Telekoma je regularna cena (bez popusta, sa PDV-om) - 2136 din. Kod Verata 2124, YUBC - 2190.

Da, gledao sam kod Telekoma i Verata i to je ono sto je ajd i najpristupacnije. A Neobee ne bih nikada. Mislim... vidim ovde koliko se kuka na Neobee. Jedva dodjem do porta (koji btw, jos i nemam) i posle? Ako hocu da predjem (kad shvatim da sam se zay) ostanem bez porta. No thnx.

Sto se tice foruma, ima ih gomila free na netu. Moze nesto od toga ;)

Ni kod mene nista od 2x :( Sacekacu NGodinu, januar, pa ako do februara ne bude nista od novosti... polako, ali sigurno se "selim". Ja bih verovatno razmisljao o Veratovom 512 ili Telekomovom, kad ne bi naplacivao onaj setup od 5000 :S:

[offtopic]Ima li neko bliza iskustva o Veratu? Kako radi i ogranicavaju li nesto?[/offtopic]

Zelim nam puno srece sa I

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Andjelko hvala.....
Trazio sam na google-u ali izgleda nisam kucao neke kljucne reci :)

@KizaTheDeath
Nikada,pa ni ovog puta nisam"preterao" shto se tiche opisa svojih problema sa inkriminisanom "firmom".Ti ochigledno ili imash srece sa njima,ili poznajesh nekog od ljudi koji tamo rade,pa kod tebe sve fercera ok.U subotu uveche je nestao i net i TV,i nije ga bilo do nedelje ujutro,da bi se pre podne pojavio i radio ok do 17h.Posle tog perioda net je prekidao na svakih 10 minuta,pa opet "normalizovao" sa protokom brzine puza.I tako je trajalo do kasno uveche kad sam otishao na spavanje.U ponedeljak ujutru je bio skroz mrtav...Da ne bude zabune,u dotichno vreme sam kontaktirao prijatelje koji su na nekoliko lokacija u blizini,i prva rech na pominjanje Ikoma i neta je bila vrlo,vrlo povezana sa chlanovima familije.

pa jeftinije je valjda stalno 512k za 2300din nego 512 od 18h za 2000din

mozda greshim

O thnx cheers Vec sam se registrovao :)

Ti ochigledno ili imash srece sa njima,ili poznajesh nekog od ljudi koji tamo rade,pa kod tebe sve fercera ok.

Ovo prvo je. Eh kamo lepe srece da poznajem nekoga... vozio bih ja 512k flat (a mozda imaju i brze za VIP). A nije da mi sve fercera ok. Bude i kod mene tu i tamo prekida i priznajem to. Al generalno sam relativno zadovoljan (osim onih stvari koje sam naveo do sada).

U subotu uveche je nestao i net i TV,i nije ga bilo do nedelje ujutro,da bi se pre podne pojavio i radio ok do 17h.Posle tog perioda net je prekidao na svakih 10 minuta,pa opet "normalizovao" sa protokom brzine puza.I tako je trajalo do kasno uveche kad sam otishao na spavanje.U ponedeljak ujutru je bio skroz mrtav...

Nista od toga toliko lose nije bilo kod mene. Istina, bilo je "ispustenih paketa" u nedelju, ali nije bilo potpunog prekida. A u ponedeljak, tj. juce, i to sto je prethodnog dana bilo malo slabije, potpuno se normalizovalo. Izgleda da je stvarno svaki korisnik prica za sebe.

pa jeftinije je valjda stalno 512k za 2300din nego 512 od 18h za 2000din

Jok jok jok... 256k koji bi mozda bio 512k posle 18h, dok je radilo 2x, ne kosta 2000 nego vise, oko 2400 (kad oduzmem TV, posto to ne placam - moji placaju TV). Mozda bih eventualno probao jedan mesec taj paket, kada bi vratili 2x, a verovatno bih i uzeo trajno, kada bi pokrenuli local. Ovako, mnogo mi je da dajem 2400 za 256k, a za ADSL nema slobodnih portova na mojoj centrali. Eto, kako samo IKOMovci ne vide racunicu - pokrenu local, vrate 2x i mislim da bi onda jos korisnika preslo na vece/skuplje pakete.

Pozdrav!
MrBigJump.gif

Ma moz' IKOM da ponudi i 1Mb/s - dzaba ako blokira protok. :-devil-:

Kakvo je sada stanje? Jel' ima neko mesecni protok od recimo 50GB na 256k paketu?

Ma moz' IKOM da ponudi i 1Mb/s - dzaba ako blokira protok. :-devil-:

Kakvo je sada stanje? Jel' ima neko mesecni protok od recimo 50GB na 256k paketu?

Koliko sam ja video tako nesto nudi BeoTel *** ja sam se vezao ugovorom za ikom ili da odem tamo sa 2 kg c14 oko struka i da im vratim modem i da raskinemo ugovor sa lepo i dostojanstveno.

Koliko sam ja video tako nesto nudi BeoTel *** ja sam se vezao ugovorom za ikom ili da odem tamo sa 2 kg c14 oko struka i da im vratim modem i da raskinemo ugovor sa lepo i dostojanstveno.

Ma ne, to sto pise kod Beotela nije ponuda nego ono...vise konstatacija koliko teoretski najvise mozes da izvuces. :) A ja pitam za IKOM onako...ako mozes da izvuces 50GB mesecno na 256k paketu to znaci da vise ne ogranicavaju protok. To me zanima, da li ima korisnika koji mogu da naprave toliki protok. :)

ti si srecan covek.... Na kojoj si opstini, posto meni jos uvek nije proradio X2. Mozda ga ukidaju korisnicima koji mnogo dl-uju??

Evo i kod mene na Dorcolu od 21:30 ... x2 yeeppee :D

Nazad
Vrh Dno