Nova informacija o IKOM netu....
X2 od 18h se nece uvoditi ponovo, danas sam ih zvao, mislim tehnicku podrsku.
Kazu planiraju neke druge pogodnosti, ako im je za verovati

Kao pojeftinjenje paketa za oko 50%, ako sam dobro razumeo.... I kazu mozda lokak posle novaka (mada im ja za lokal uopste ne verujem)...
Hmmm... bedak za ovo posle 18h. A bilo bi ok kad bi imali malo vise informacija na sajtu. Kad bi imali forum, bilo bi savrseno :banana: Ovako, ni na mail ne odgovaraju - ja im tri puta slao, a ono nista
Ako bi bilo neko pojeftinjenje, mislim da bi bilo potpuno ok da 64k izbace, 128k da kosta kao sada 64k, a 256k kao sada 128k. Mislim da je na samom pocetku svoga rada i SBB tako nesto radio.
A lokal podrzavam maximalno :happy: Verovatno bih dodao jos jedan hardic, samo za share
S obzirom na to da juche na Dortjolu skoro celog dana nije radio net,mogu i da poklanjaju njihov us***ni popust i pogodnosti.Zamislite firmu koja nema tehnichku podrshku tokom vikenda....
Auh... opet skaradne reci :zgran: Mislim da ga opet pretera. Bar kod mene, situacija je bila 'vak'a - negde oko ponoci subote na nedelju nestade ceo net (samo jedan LED treptao). Cekam sat... dva... (gledao sam neki film, nisam bas ***** da gledam u trepcucu LED

) i posto se net nije vracao, legao sam. Negde otprilike, kad je zora zarudila

probudio me "zov prirode". Pogledam, a ono, sve cetiri normalno trepcu i neta ima. I posle, tokom celog dana je bilo normalno. Kao sto rekoh, tako je bar kod mene bilo.
kako nema kad mozesh za 2000 da uzmes adsl 512 i da imash non stop
Gde? Nesto sam gledao, Telekom i Verat daju kao najjeftinije, a onu ponudu sto Telekom daje prva tri meseca za nekih 30-40% jeftinije, uopste necu da razmatram, jer ja hocu net ipak malo duze od tri meseca. Gde si video za =<2000 din?
Ja sam ih sad zvao i dobio informaciju da će x2 od 18h da proradi većeras ili sutra,kao i da će biti pojeftinjenje posle Nove godine i lokal će kao da proradi,možda čak i od ponedeljka.
E,sad nam ostaje da čekamo i da vidimo šta će biti,ako još neko ima neku informaciju,samo neka je ovde iznese da vidimo koga i koliko lažu i kome šta pričaju.
Ajd da vidimo. Meni dload sada ide od 14-17kb. Ima jos nekih pola sata, ako je veceras. Mozda da sami napravimo jedan forum, "okacimo" ga negde, a valjda ce celni ljudi IKOMa videti, pa se i sami pridruziti.
Pozdrav!