nemanja_scg je napisao(la):trenutno je SBB bolji, ali dugorocno sigurno je PTT bolja investicija ..
Salko Dinamitas je napisao(la):Ko te to slagao?![]()
pedjape je napisao(la):Ja sam na ikom kabl. internetu. Placam 1200 din mesecno za 64k, a u tu cenu mi je uracunata i osnovna pretlpata za TV. Posle otprilike 19h puste na 128k. Koliko znam 128k paket je 2000 din.
A da, u tu cenu je uracunata cena ugradnje i modem koji je oma u tvom vlasnistvu. Jedina kvaka je ta sto potpisujes ugovor na godinu dana, i ako hoces da pre isteka tog perioda raskines ugovor placas naknadno punu cenu ugradnje, kao i modem(mislim da je 6000din cifra).![]()
Ono gde su s.radovi nevidjeni je kada provale da intenzivno koristis net, npr.po ceo dan nesto skidas sa neta neprekidno u toku meseca, jedan dan u nedelji ti obavezno toliko obore protok da ne mozes ni postu da skines. Naravno, tada ti najvise treba net.
:wall: :crash:
pedjape je napisao(la):@Salko Dinamitas
Jeste, ali ako nemas alternativu kablovskom (kao ja npr. :wall: ) i ovo je, u odnosu na dial up, odlicno. Sta ces kada smo afrika. :whip:
Nešto se priča da hoće...
Ja sam na ikom kabl. internetu. Placam 1200 din mesecno za 64k, a u tu cenu mi je uracunata i osnovna pretlpata za TV. Posle otprilike 19h puste na 128k.
...Interesuje me da li je kod svih tako tj da li je ukinuta ova vecernja/nocna "povlastica" ili sam samo ja nesto "kaznjen" ?...
Nadam se da ćeš sa nama da podeliš to što ti budu rekli...I ja sam primeti zadnjih dana da je download isti tokom 24h tj. nema udvostrucenja od 18h.... Je*eni IKOM, ali kad nemam alternativu... Bas cu da ih nazovem i da vidim o cemu se radi... Njih mi je bilo muka jos od kablovske preko njih, pa sad net. Njihova profesionalnosti je na nivou jednog seoskog zidara... Ne daj boze da trebaju da izdju na teren, to se ceka kao iz turske da salju ekipu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari