Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Очигледно по обичају како коме. Мени иде релативно брзо мењање на иком КАМ модулу, за канале ми је тешко да пресудим пошто не знам шта је сад промотивно, а шта имамо за стално.
Иначе када сам кренуо да скинем ПДФ фајл за нови рачун пише нека порука не може, тако да и даље не знам нову цену -
пошто пише стара али не може рачун ,-))))

Оно што је позитивно је што су додали коначно могућност мењања контакт података (тел, мобтел, имејл) чији сам недостатак сматрао великом маном.

Kupio sam tv 10 dana pre integracije, odusevio se kako brzo prebacuje kanale. Dan posle integracije kanali se duplo sporije prebacuju i otvaraju. Zvao ih napravili me ludim..

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Primetno sporije se menjaju kanali sa CAM modulom posle integracije. Na HD kanalima je to još izraženije.
Video sam danas da su i onima sa Tel2 paketom otvoreni isti kanali kao i nama sa Tel3 paketom. Očigledno je u pitanju neka promocija bez zvaničnog obaveštenja.

Sent from my STF-L09 using Tapatalk

Ako moze neka se javi neko ko je uzeo SBBov CAM modul, bas me zanima da li ima razlike u menjanju kanala..

Očigledno je u pitanju neka promocija bez zvaničnog obaveštenja.

Da promocija sa kanalima je do septembra, oktobra kako danas Jasna rece, posto su me 3 puta zvali a nisam bio u mogucnosti da im se javim, pa sam ja njih kasnije zvao i rece mi da hoce da mi daju pazi sad free module ili box za 3 TV-a, zbog digitalizacije i vise u BG nece biti analogni signal kod SBB-a u BG.

Ako moze neka se javi neko ko je uzeo SBBov CAM modul, bas me zanima da li ima razlike u menjanju kanala..

Ja cu sutra-prekosutra(nadam se) uzeti, pa ako niko ne javi ja cu ti reci kako je kod mene.

Sent from my Galaxy S9+ using Tapatalk

"Ja cu sutra-prekosutra(nadam se) uzeti, pa ako niko ne javi ja cu ti reci kako je kod mene."

.........................................

Па немој само њему да кажеш и нас интересује ;-)
Шалу на страну мене више интересује како ради д3 мини, поштп на три различита тва нећу се смарати
са различитим даљинским...

"Ja cu sutra-prekosutra(nadam se) uzeti, pa ako niko ne javi ja cu ti reci kako je kod mene."

.........................................

Па немој само њему да кажеш и нас интересује ;-)
Шалу на страну мене више интересује како ради д3 мини, поштп на три различита тва нећу се смарати
Pa razume se javno cu napisati kako rade.
Inace d3mini, radi relativno brzo sa HD na HD tacno 3 sec. da prebaci.

Ех лепо си рекао релативно брзо ,-)
Хвала за одговор иако ме није нешто пуно обрадовао, морало би то брже за мој укус, али шта да се ради.

Pa ranije je bilo brze iskreno dok nisu prebacili od 01.07 na njihovu semu sa njihovim kanalima.
Tada je bilo potrebno 1 sec sad dodatne 2 da bi prebacio na drugi HD kanal.

"Шалу на страну мене више интересује како ради д3 мини, поштп на три различита тва нећу се смарати

Reče mi prijatelj da im daljinac za D3 Mini ima i opciju paljenja TV-a (& valjda kontrole jačina zvuka na njemu), čiju frekvenciju našteluju po instalaciji. Tako da se za upravljanje televizorom zapravo koristi samo taj jedan.

Очигледно по обичају како коме. Мени иде релативно брзо мењање на иком КАМ модулу, за канале ми је тешко да пресудим пошто не знам шта је сад промотивно, а шта имамо за стално.
Иначе када сам кренуо да скинем ПДФ фајл за нови рачун пише нека порука не може, тако да и даље не знам нову цену -
пошто пише стара али не може рачун ,-))))

Оно што је позитивно је што су додали коначно могућност мењања контакт података (тел, мобтел, имејл) чији сам недостатак сматрао великом маном.

I dalje je stara cena jer plaćamo za prethodni mesec, tj. jun. Tek od sledećeg meseca ćemo imati, tj. znati novu cenu.

Da li još neko nema FOX HD poslednjih par dana? Ove osatle - Life, Crime i sl. imam, samo osnovni bez sufiksa fali.

Usput, meni se brzina promene kanala nije menjala. Bila je i ostala 2-3 s u zavisnosti da li je HD ili ne, u pitanju je Ikom CAM modul star 4-5 god.

Da promocija sa kanalima je do septembra, oktobra kako danas Jasna rece, posto su me 3 puta zvali a nisam bio u mogucnosti da im se javim, pa sam ja njih kasnije zvao i rece mi da hoce da mi daju pazi sad free module ili box za 3 TV-a, zbog digitalizacije i vise u BG nece biti analogni signal kod SBB-a u BG.

Ja cu sutra-prekosutra(nadam se) uzeti, pa ako niko ne javi ja cu ti reci kako je kod mene.

Od kada neće biti analagni kanali u Bg?

Pretece me kolega sa odgovorom.
Samo polako idu fazno.

Evo da vam ugasim nadu... imam SBB Cam modul i menja kanale, ako ne sporije, onda sigurno ne brze od Ikomovog. 2 kartice, na Samsungu i LG, ne znam gde je sporije. Bivši Tel 3, otvoreni svi kanali bukvalno.
Edit: izmerio, sa disc science hd na DTX hd, 4 i po sec.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Tako je i kod nas 4-5 sekundi.

@Belgrader "Reče mi prijatelj da im daljinac za D3 Mini ima i opciju paljenja TV-a (& valjda kontrole jačina zvuka na njemu), čiju frekvenciju našteluju po instalaciji. Tako da se za upravljanje televizorom zapravo koristi samo taj jedan."

Ето бар једна добра вест, ако се испостави да је заиста тако, надам се да иначе сам даљински, поред тога што си навео, ваља.

------------------------

@joca29 "I dalje je stara cena jer plaćamo za prethodni mesec, tj. jun. Tek od sledećeg meseca ćemo imati, tj. znati novu cenu."

Ето ти, кад размишљам о неким другим стварима плус нека дешавања у животу и онда ми нешто тако очигледно промакне, хвала на исправци.
Ево сад може и да се скине на сајту рачун који није могао пре, што ме додатно збунило.

------------------------

Иначе ево сад су променили на сајту нешто па се види ова промоција о којој сте говорили, мени сад пише:

UKLJUČENO U PAKET:
Digitalna paket, HD Maximum, CineStar TV Premiere HD, Pink paket, Digitalna PLUS paket ,HBO paket, 18+ paket, HBO Premium
EON Aktivirani uređaji: 0/5
Pickbox

Иначе нисам видео где пише оно што је неко рекао да ће ова промоција трајати до сеп/окт па ако има неки званични документ дајте.

Интернет остао исти, али сам приметио да је из дела уређаји нестао ИКОМ КАМ модул, сад има само модем ;-)

Како видим тренутно по оном што пишете мењање канала је трунку брже на д3и него кам, а оба су спора, надајмо се да ће бити боље...

@Belgrader "Reče mi prijatelj da im daljinac za D3 Mini ima i opciju paljenja TV-a (& valjda kontrole jačina zvuka na njemu), čiju frekvenciju našteluju po instalaciji. Tako da se za upravljanje televizorom zapravo koristi samo taj jedan."

Ето бар једна добра вест, ако се испостави да је заиста тако, надам се да иначе сам даљински, поред тога што си навео, ваља.

------------------------

@joca29 "I dalje je stara cena jer plaćamo za prethodni mesec, tj. jun. Tek od sledećeg meseca ćemo imati, tj. znati novu cenu."

Ето ти, кад размишљам о неким другим стварима плус нека дешавања у животу и онда ми нешто тако очигледно промакне, хвала на исправци.
Ево сад може и да се скине на сајту рачун који није могао пре, што ме додатно збунило.

------------------------

Иначе ево сад су променили на сајту нешто па се види ова промоција о којој сте говорили, мени сад пише:

UKLJUČENO U PAKET:
Digitalna paket, HD Maximum, CineStar TV Premiere HD, Pink paket, Digitalna PLUS paket ,HBO paket, 18+ paket, HBO Premium
Pickbox

Иначе нисам видео где пише оно што је неко рекао да ће ова промоција трајати до сеп/окт па ако има неки званични документ дајте.

Интернет остао исти, али сам приметио да је из дела уређаји нестао ИКОМ КАМ модул, сад има само модем ;-)

Како видим тренутно по оном што пишете мењање канала је трунку брже на д3и него кам, а оба су спора, надајмо се да ће бити боље...

Evo meni šta piše
UKLJUČENO U PAKET:Digitalna paketDigitalna paketHD MaximumHD MaximumCineStar TV Premiere HDCineStar TV Premiere HDPink paketPink paketDigitalna PLUS paketDigitalna PLUS paketHBO paketHBO paket18+ paket18+ paketHBO PremiumHBO PremiumEON 1/3 Aktivirani uređaji: 0/5 PickboxPickbox
196
TV kanala (55 HD)

60
radio kanala

pogledaj sve kanale
DOKUPLJENE OPCIJE
Hit paket
Hit paket
310 din/mes
Datum aktivacije: 06.07.2018.
Start paket

Hit paket
310,00 din/mes 06.07.2018. 05.08.2018.

Start paket
0,00 din/mes 06.07.2018. 05.08.2018.
Niti sam ja ovaj Hit paket tražio niti sam ga ja aktivirao ali uzeše 310 dinara :)

Poslednja izmena:

------------------------

------------------------

UKLJUČENO U PAKET:
Pickbox

Sta da ti kazem, daljinski valja, a to da moze da plali tim daljinskim sam TV, ne znam za ovih 7-8 meseci koliko imam d3mini nece da pali normalno tv, osim ako ne postoji opcija da se upari sam daljinski sa TV-om, a to me nikad nije interesovalo tako da na daljinskim od tv-a palim tv i pojacavam zvuk ukoliko treba, menjanje kanala sa njihovim daljincem.
Ja sam pisao za Septembar jer mi je tako receno sa njihove strane da ce do tad biti free ti neki programi, ali meni je sve to nebitno jer gledam samo SK kanale na tv, ostalo ne gledam i sad tokom svetskog prvenstva gledam RTS HD i to je to sta ja gledam.
Inace se jos ne javise da donesu te kartice, prvo oni mene jurili, sad izgleda ja trebam njih.

Poslednja izmena:
Meni za EON pise aktivirani uredjaji 1 od 5, a kad pokusam da pustim bilo koji tv program sa telefona pise niste pretplaceni na ovaj kanal. Jedino radio stanice rade.

Meni pise sve isto osim sto mi je HIT paket 0 din mesec. (Tel 3)

Meni za EON pise aktivirani uredjaji 1 od 5, a kad pokusam da pustim bilo koji tv program sa telefona pise niste pretplaceni na ovaj kanal. Jedino radio stanice rade.

Probas u okviru Sbb mreže ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rekose mi sad da nemam pravo na EON jer imam Ikom paket, da to mogu samo SBB korisnici, a to sto rade radio stanice je bag (bas tim recima). I kaze to sto sad imamo skoro sve kanale to je promocija.

Nazad
Vrh Dno