NightCrawler
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.03.2005
- Poena
- 995
Kolika je cena sada za ljude koji si nekada koristili Flat 3 pakete?
Ikom paketi nemaju sk hd kanale. Neki su prijavili da su uspeli da ih dobiju ali to nije deo redovne sbb politike. Videćemo od 1. jula da li će to da se promeni.
I dalje je nejasno šta će biti sa HBO paketom. Nikakvih informacija o tome nema u zvaničnim dokumentima. Npr. Flat 3 Extra je imao uključen HBO paket i po ovome bi bilo fer da ostane i dalje.
U suprotnom, Flat 3 Standard i Flat 3 Extra će nuditi isto, ali po različitim cenama.
Kolika je cena sada za ljude koji si nekada koristili Flat 3 pakete?
Moze li neko da okači taj dokument, ne mogu da ga pronadjem?
@Cisko, Sick, kovle
Зависно од тога који је пакет у питању од 1.7.2018. Иком корисници ће имати неколико СК ХД канала (1,2,3,4, golf).
У сваком случају све ће то бити неисплативо у поређењу са СББ пакетима,
терају те да пређеш на њихову понуду, полако али сигурно.
Ја чекам рачун за јул, па да видим шта ћу после.
Zamenili su mi CAM karticu, sad imam i SK HD, pre nije radilo. Reče mi lik da je počela digitalizacija i da se za svaki TV dobija kartica ili risiver, naravno sa osnovnim paketom. Možda sam se zeznuo što nisam tražio zamenu za risiver da imam i 72h unazad. Mogu li kad donesu te ostale risivere/kartice da trazim zamenu?
-------------------------------------
Деле d3mini који нема ту функцију као што има pds2100.
Е сад, да ли је могуће добити још два који имају ту функцију, а не плаћати - лично сумњам, али нека ме исправи ко сигурно зна.
Пошто имам 3 тва желео бих управо то 3 пдс како би сви тв функционисали исто. Дакле вратио бих иком CAM картицу.
Искрено ако не може без плаћања, а останем на СББ тв, узећу 3 д3мини, чисто да све ради исто, битније ми је то него 24h и видео клуб...
Moze li neko da okači taj dokument, ne mogu da ga pronadjem?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Meni je on rekao da na jednom tvu imas pravo 72h a za ostale tvove osnovni paket bez dodatnih usluga tipa 72h i video klub. Pa valjda bi za taj jedan trebalo da daju pds a za ostale cam/d3mini.Zamenili su mi CAM karticu, sad imam i SK HD, pre nije radilo. Reče mi lik da je počela digitalizacija i da se za svaki TV dobija kartica ili risiver, naravno sa osnovnim paketom. Možda sam se zeznuo što nisam tražio zamenu za risiver da imam i 72h unazad. Mogu li kad donesu te ostale risivere/kartice da trazim zamenu?
-------------------------------------
Деле d3mini који нема ту функцију као што има pds2100.
Е сад, да ли је могуће добити још два који имају ту функцију, а не плаћати - лично сумњам, али нека ме исправи ко сигурно зна.
Пошто имам 3 тва желео бих управо то 3 пдс како би сви тв функционисали исто. Дакле вратио бих иком CAM картицу.
Искрено ако не може без плаћања, а останем на СББ тв, узећу 3 д3мини, чисто да све ради исто, битније ми је то него 24h и видео клуб...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
Uveliko prošla ponoć famoznog 01.07. a (npr.) HBO & Cinestar kanali još uvek šljakaju na "starom" IKOM TEL 3 paketuAj' videćemo stanje ujutro...
Radni dan za svakog operatera pocinje iskljucivo od ponedeljka ....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Meni danas rekose iz call centra da Ikom-ovci ne moraju da prelaze na nove pakete, ali da ce im cena od sledeceg meseca biti uvecana za 95 din (pomenuto poskupljenje odrzavanja) + 100 din popusta koji smo do sada imali kao Ikom korisnici.
Konkretno, ja bih umesto 2.525 din placao 2.720 din.
Takodje, za prelazenje na SBB pakete su odlucili da period "po ceni starog paketa" produze na 12 meseci, umesto do sada pominjanih 6 meseci.
I sledeca 4 meseca ce svim Ikom-ovcima besplatno pustiti sve SBB kanale, "da se upoznaju sa ponudom".
Ovo poslednje mi je simptomaticno, definitivno su razmisljali o tome kako da Ikomovce prevuku na SBB pakete, ali da li ce uslovi biti bolji na jesen nego sad - lutrija...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari