@hokus-pokus
U stanu koristimo dva tv, jedan je Panasonic plazma, i LG LB5800, oba sa CAM modulima.Kada su me integrisali pre dva meseca, na LG je iz prvog skeniranja sortirao regularni SBB raspored kanala, i sve je proteklo bez ikakvih problema.Na Panasonicu je bio horor, jer je vladala totalna zbrka sa kanalima.Dugo sam se zezao dok nisam provalio kako mogu da složim kanale, i posle dva sata pojedinačnog sortiranja, sada sve stoji kako je SBB bog zapovedio.Znači, nema veze sa resetovanjem redosleda kada se tv gasi, a usput ta plazma nema USB ulaz i nisam mogao da pustim skriptu da ubaci redosled kakav želim.Idi stavku po stavku u meniju TVa, i pogledaj da li postoji neka opcija u vezi sa čuvanjem liste, jer nema šanse da SBB ubacuje zlog patuljka koji poremeti raspored kanala posle gašenja tv.
Da, lagovanje prilikom menjanja kanala je na LG prilično duže nego na dosta starijem Panasonicu, na kojem sve radi kao kad je bilo na Ikomu.Pošto sam sređivao nova podešavanja priličnom broju ljudi u zgradi, mogu da potvrdim da postoji objektivni problem sa lagovanjem.