Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Danas mi je u ulaz ušao IKOM (Blok 8a). Razmišljam se da pređem kod njih (trenutno sam kod Targo Telekoma) jer mi deluje da imaju daleko bolju ponudu (slika u prilogu ispod) od do danas jedinih alternativa Telekom i PTT KDS. Kakva su vaša iskustva po pitanju TV/NET/TEL paketa?

12666400_10201225561519297_1215964029_n.jpg

Ja bih se rado vratio na TT da mogu. Sve zavisi šta ti je prioritet od usluga.

Ništa ne propuštaš, dosta kanal nema odavno (History Channel, Via Sat Explorer, Via Sat History, National Geographic, Discovery,...). A prioritet mi je pre svega internet, koliko je stabilan, da li puca. A kod TV me zanima kakav je kvalitet slike i da li postoji EPG? Hvala :)

Internet je horor serija (malo je bolja situacija nego što je bila pa nisam napisao film), a digitalna tv je često pod pikselizacijom. Fiksni telefon nekad radi fenomenalno a onda ume da zabaguje kad pričam unutar ikom mreže.
Pretpostavljam da sve zavisi od infrastrukture, ja sam nezadovoljan (posle korišćenja tt kao da sam izašao iz suhoja i uzjahao mazgu).
Generalno, radi. Ali...
Moje korišćenje: internet stalno, TV ponekad, telefon retko. Upload je 2Mb...

Internet je horor serija (malo je bolja situacija nego što je bila pa nisam napisao film), a digitalna tv je često pod pikselizacijom. Fiksni telefon nekad radi fenomenalno a onda ume da zabaguje kad pričam unutar ikom mreže.
Pretpostavljam da sve zavisi od infrastrukture, ja sam nezadovoljan (posle korišćenja tt kao da sam izašao iz suhoja i uzjahao mazgu).
Generalno, radi. Ali...
Moje korišćenje: internet stalno, TV ponekad, telefon retko. Upload je 2Mb...

Hvala, verovatno je do infrastrukture u zavisnosti gde živiš...kum živi na Banovom brdu i savršeno mu rade i net i tv i tel.

Vracar, radi ikom fenomenalno evo vec 7mu godinu...

Arena je (uz manjak alternative u pojedinim naseljima) bila možda glavni, ako ne i jedini razlog zbog kojeg se većina korisnika Ikoma odlučila baš za njih. Ukidanjem nje je logično da će ti isti korisnici krenuti u dalje pronalaženje načina da gledaju kanal koji im je primaran. Da li je Telekom sam praktučno ukinuo Arenu Ikomu ne opravdava njihovu nemuštu reakciju nakon toga, bez ikakvog pojašnjenja svojim korisnicima i bez ikakve ponuđene alternative u bilo kojoj formi. A činjenica je da po pitanju mnogo čega vezanog za televiziju poprilično kaskaju za konkurencijom.

Sporiji su od Koštunice :d

Išao sam u Ikom nisam mogao da izdržim. Samo da čujete pokušaje objašnjenja tipa "imali ste Arenu a nje više nema"??????? Pa onda, uz konsultacije sa koleginico mi je rečeno da ne treba da platim, storniran je račun. Imam osećaj da je to bilo APP (ako prođe prođe) kao Infostan sa osiguranjem letos.

Tako rade prevaranti,app...

Ustanička, net radi savršeno, digitalna savršeno (svi kad dođu oduševe se kad vide sliku). Flat 4 extra paket.
Na Novom Beogradu (blok 30) u drugom stanu imam sbb (isto sve radi savršeno) i čini mi se da je slika bolja na Ikom-u.

Ustanička, net radi savršeno, digitalna savršeno (svi kad dođu oduševe se kad vide sliku). Flat 4 extra paket.
Na Novom Beogradu (blok 30) u drugom stanu imam sbb (isto sve radi savršeno) i čini mi se da je slika bolja na Ikom-u.

Blok 70a, nemam zamerki, sve u najboljem redu. Internet.
Digitalna televizija takodje, osim spiska kanala koji bi mogao da malo bolji ( ali to je sve stvar ukusa ). Arene vise nema. Smrc.

Kakva je situacija na Karaburmi sa Ikomom, razmisljam da predjem sa vdsl-a na ikomov 100/3 pa me interesuju vasa iskustva.

Na Karaburmi odlična. Net i TV rade bez problema. Ja sam kod njih od početka i nikad problem.

Ima li neko problem sa internetom, konkretno na Zarkovu? Puca mi net svako 5 min i to na minut-dva pa se vrati. Zvao sam ima 3 dana, tehnicka sluzba je primetila zagusenje na mrezi ali nista sredili nisu. Najgore mi je sto im placam unapred inace bi za ovo dobili ...

Ima li neko problem sa internetom, konkretno na Zarkovu? Puca mi net svako 5 min i to na minut-dva pa se vrati. Zvao sam ima 3 dana, tehnicka sluzba je primetila zagusenje na mrezi ali nista sredili nisu. Najgore mi je sto im placam unapred inace bi za ovo dobili ...

Prrijavljuj na FB i na njihov telefon.

Koji modem i reciever daju na korišćenje? Ovih dana treba da mi uvedu net/tv/tel, pa me interesuje da vidim šta daju, konkretno koje ulaze/izlaze imaju modem i receiver.

Piše ti već sve u temi ako hoćeš detaljnije, a ovako na brzaka, modem ima samo izlaz za telefon i lan izlaz za ruter, a risiver ne moraš da uzmeš ako ti tv ima ci ulaz, jer tada uzimaš cam modul i karticu. Risiver ionako nema napredne mogućnosti vraćanja unazad, ako si zbog toga pitao.

Piše ti već sve u temi ako hoćeš detaljnije, a ovako na brzaka, modem ima samo izlaz za telefon i lan izlaz za ruter, a risiver ne moraš da uzmeš ako ti tv ima ci ulaz, jer tada uzimaš cam modul i karticu. Risiver ionako nema napredne mogućnosti vraćanja unazad, ako si zbog toga pitao.

Hvala, to me je zanimalo :)

Danas su nam u sanducice ubacili ovi iz SBB-a njihovu ponudu.. Pozeska, Banovo brdo. Jel dobio jos neko iz ovog kraja ?

20160221_160651.jpg

Deda moje devojke sklopio ugovornu obavezu za internet sa promotivnim periodom od 6 meseci besplatno. Posle toga poceli da stizu racuni koje nije placao. Oni su mu poslali opomenu i iskljucili internet. Takodje koristi i njhov TV ali njega nisu iskljucili.

Pitanje... Posto u call centru ne zele da daju takve informacije, po kom principu se racunaju penali za raskid ugovorne obaveze, i koliko deda od 84 godine kome ne treba internet treba da plati, ako mu je mesecna rata 2025 din? :) kakav je to paket uopste?

[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Ako sam dobro protumacio odredbe ugovora, korisnik nema pravo raskida 24 meseca, u samom ugovoru se ne spominju penali za raskid.

Edit: nasao sam u opstim uslovima, iznos pretplate puta broj preostalih meseci.

Poslednja izmena:
Чек мало, склопио уговор са првих 6 месеци фрај, када је то прошло није плаћао рачуне? И они безобразници траже да плати??

jedino ako on internet ne koristi uopste a oni mu tu uvalili uz televiziju...a naravno ako je koristio besplatno 6 meseci i potpisao ugovor mora da plati.

Poslednja dva tri dana nema neta u ovo vreme na cukarici, mogli bi nekad nekako da najave to magarcine.

Sent from mTalk

Vrh Dno