Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

Jos me pita ona operaterka sta trebamo da promenimo i ocene od 1 do 5... Da sam znao da ce da ugase Arenu svasta bih rekao.

Zovi ponovo da promeniš ocenu :) Sad imamo FB pa udri po kritikama tamo...

Znaci odose Arene, divno, sad imamo golf umesto fudbala, kosarke... Divota samo neko da nam objasni pravila i sve super.

Veliki je problem promeniti operatera ako zivite u zgradi, ne mislim na telekom i iptv, nego kablovskog operatera. Treba 50 % stanara da da potpise da mogu da udju majstori i postave svoju opremu.. Ovako smo osudjeni na Ikom bar mi koji zivimo u zgradama.

Зар ту није штос да 50%+1 потпише да нема ништа против а нико од њих не мора да узме конкретног провајдера? Једино што може да се направи гужва али ваљда свакоме одговора да постоји могућност да сутра промени тренутног ако други понуди боље.
Ја планирам да доведем још једног поред СББ-а у зграду и мислим да нико од комшија неће да се побуни, осим што ће сигурно да траже да то буде урађено лепо јер је улаз скоро обновљен па да не буде рушевина.

U Ikomu pricaju lazi da iz tehnickih razloga nema Arene sto nije istina vec je za Ikom Arena uninuta evo i zvanican odgovor Arene Sport
50
Razno
01.02.2016 ZAŠTO SE VAŠI KANALI VIŠE NE EMITUJU PREKO IKOM-A?
Zoran, Beograd
Zašto se vaši kanali više ne emituju preko IKOM-a?

01.02.2016ODGOVOR: #34669
Poštovani,
Od 01. februara Arena Sport paket nije u ponudi kablovskog operatera IKOM.

Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Znaci da oni nas smatraju ovcama i pricaju nam bajke za malu decu.Stvarno krajnji bezobrazluk

Poslednja izmena:
Зар ту није штос да 50%+1 потпише да нема ништа против а нико од њих не мора да узме конкретног провајдера? Једино што може да се направи гужва али ваљда свакоме одговора да постоји могућност да сутра промени тренутног ако други понуди боље.
Ја планирам да доведем још једног поред СББ-а у зграду и мислим да нико од комшија неће да се побуни, осим што ће сигурно да траже да то буде урађено лепо јер је улаз скоро обновљен па да не буде рушевина.

Pa jeste, ne moraju da koriste njihovu uslugu, ali ajde ti objasni vecini stanara koja je starija i ne zanima ih drugi kablovski operater kad im je i ovaj dovoljan.. Msm sigurno da ima ljudi koji bi se slozili, ali cimanje je sve to juriti potpise i ostalo..

Po onome što sam danas čuo, definitivno više nema ništa od Arena na Ikomu. Dali su im ovi i neki dodatni rok da plate dug, ali Ikom najverovatnije neće prihvatiti. Kažu skupo im.

Upravo je objavljena zvanična vest na sajtu Ikoma da od Arena nema ništa.

Na sajtu su odmah objavili i novi cenovnik, koji važi od 01.02. a objavljen 02.02.

U Ikomu pricaju lazi da iz tehnickih razloga nema Arene sto nije istina vec je za Ikom Arena uninuta evo i zvanican odgovor Arene Sport
50
Razno
01.02.2016 ZAŠTO SE VAŠI KANALI VIŠE NE EMITUJU PREKO IKOM-A?
Zoran, Beograd
Zašto se vaši kanali više ne emituju preko IKOM-a?

01.02.2016ODGOVOR: #34669
Poštovani,
Od 01. februara Arena Sport paket nije u ponudi kablovskog operatera IKOM.

Srdačan pozdrav,
Arena Sport

Znaci da oni nas smatraju ovcama i pricaju nam bajke za malu decu.Stvarno krajnji bezobrazluk

I ja sam ih uhvatio u laži kada je bilo pitanje da li su dobili licencu za fixnu telefoniju,a oni meni kažu da nisu,a ja ih pitam kako niste kada jeste,a oni me pitaju odakle meni taj info_Onda im ja zapušim usta i kažem da na sajtu RATEL-a piše da ste je dobili,a oni odmah menjaju priču.Lažovi teški...

Havarija.... sutra menjam paket sa Flat 5 na Flat 3. Neka pate.

Ne znam,ali vidim da se ranije spominjalo,možda jeste,a možda i nije tačno. Ostaje da vidimo.

Bolje za koga?

Misliš da ih je kupio SBB?

Sad kad nešto razmislim možda i jesu,ili je u planu.
Pre par meseci su me anketirali,tj. neka gospodja Jadranka da pita šta mislim o usluzi premotavanja emisija,filmova itd.
A skoro je ovde spominjano i da će početi da dele WiFi rutere,a SBB sve to odavno ima i daje,tako da je sve moguće.

Znam da nije dobro ali me je smorio Ikom nekvalitetom usluge i načinom rada kao iz 20. veka. Da nije podele teritorije među operaterima, ne bi imali sta da traže na tržištu.

Znam da nije dobro ali me je smorio Ikom nekvalitetom usluge i načinom rada kao iz 20. veka. Da nije podele teritorije među operaterima, ne bi imali sta da traže na tržištu.

18 veka,kamo sreće da je 20-ti vek ;)

Zet i ja se jadamo jedno drugom danas - ladno smo ostali bez LŠ, ABA lige i domaćeg fudbala. Što je najcrnje, Arena uopšte nema neki PayTV preko interneta koji se može gledati npr. na mesečnom nivou (mogu da se gledaju određene utakmice za 50din po meču, uz kriminalan kvalitet i 5:4 (?!?) format slike).

Pa dżabe kad je to preko satelita.

Ja kapiram da je to isto, jer je isti provajder i isti kanal u pitanju.

Probao sam ja i onaj Klik Pink dok sam bio u bolnici, tj. pokušao sam da gledam (jer ga, jelte, sama Arena preporučuje korisnicima kojima treba Arena online). Ono je tek smejurija - krene utakmica, ja namestim sve na laptopu, zavalim se u krevet, zamrzne se slika. Ustanem, namestim ponovo, opet se zamrzne. Posle petog pokušaja sam batalio. Ne znam kako ih nije sramota da ono ikome prodaju.

Treba sto vise nas da zove i bombarduje mejlovima Ikom pa da vidimo dokle ce ovako da se ponasaju kada pocnu da gube korisnike,svi misle da su Bogom dani dok jednog dana ne stave kljuc u bravu posle kuku lele

Nema tu mnogo mudrosti,telekom je procenio da im najbedniji kablovski operateri samo prave štetu.Ovim potezom žele da nateraju korisnike da pređu kod njih jer svaki orion ili ikom korisnik ima tu mogućnost.Oni koji hoće SK ostaće na ikomu ,dok oni kojima trebaju arene mogu preći na telekom uz petu arenu, hd sliku i vitlaj unazad opciju.Sve ovo je samo priprema za trenutak kada neki novi box paketi budu spremni da konkurišu kablašima.Jadni i bedni kablaši(bez eurosport hd kanala,bez wi fi rutera i bez para naravno)nema šta da traže u ovoj surovoj utakmici.

Poslednja izmena:
Veoma tacno. Nisam nista znao o ovom ratu pre nego sto su me neke komsije pitale gde je SK na PTTkds. Ovaj rat na sudu Telekom vs SBB traje mesecima ako ne i godinama, postoje i zvanicne tuzbe/kontratuzbe. Plus sad ova frka oko premier lige. Ne vidim kako je ovde IKOM ili PTTkds kriv uopste, jednostavno PTTkds je naklonjen Telekomu, dok je IKOM naklonjen SBBu, zato i imamo gomilu SBB eksluziva i zato im je SBB nadprovajder.

Poslednja izmena:
Vrh Dno