Uh,pre godinu dana,nije bilo ovako dobro. Sa prvom kišom, puca sve. A da ne pricam o snegu. Jevremova,Dorćol. A Vinča kod mojih,nema net, digitalna ni u planu.ma duuuga priča.
Ma IKOM je odličan. Po neki ispad tu i tamo je samo posledica zastarele infrastrukture.
U mojoj zgradi su istakli obaveštenje da se do kraja meseca skidaju svi nadzemni kablovi. Verovatno ide optika...
Voždovac.u kom delu grada?
DOCSIS standard ima jos mnogo mesta za napredak. Do obavezne optike, ovim tempom podizanja brzina ima jos par godina.
Vidi, ima i gore od toga: ako tražiš 16. septembra onda ti povećanje sledi tek od 1. novembra :smash:
Ako si na flat2, postoji mogućnost da moraju da ti menjaju modem. Ranije je bilo: ti podneseš zahtev npr. 10. u mesecu, oni dođu 20-tog, podignu ti brzinu od toga dana, a ti plaćaš tek od prvog. Usput, donesu i Kaon (u to vreme) i puste ti sve kanale na digitalnoj par dana.
Taj telefon paket je radio od samog pocetka (VOIP)... Trebao si da ih okrenes da ih pitas kako se koristi, jer je bilo potrebno da kucas 0038xxxx
Korisnik sam TEL3 paketa vec 2 meseca, kvalitet je odlican, nema ama bas nikakve razlike izmedju ovog fiksnog i fiksnog koji ide preko parice. Doplacujes ono sto potrosis preko 100min. (koji vaze za fixne brojeve ka zoni 1 plus u Srbiji) ili ako zoves druge zone ili mobilne mreze u Srbiji.
Cena ka fixnim brojevima ka Srbiji posle potrosenih 100min. je 1.10din po minutu, a ka mobilnim mrezama 10din po minutu. (u sve cene je uracunat PDV) Nema uspostave veze jer ovo nije mobilna mreza... Ne znam da li ti je to samo bilo nerazumljivo ili imas jos neko pitanje, tu sam da ti odgovorim.
edit: Sto se tice racuna, trenutno zbog akcije nije sve objedinjeno, pa stize naknadni racun za fiskni za sve sto predjes "preko". Koji treba uplatiti do 20. u mesecu. Listu poziva kao i zaduzenje mozes proveriti na njihovom info portalu.
21.09.2015.
RADOVI NA MREŽI
Poštovani korisnici,
Obaveštavamo vas da će u utorak 22. septembra 2015. godine, zbog planiranih radova na mreži, doći do prekida signala IKOM usluga u sledećim terminima:
u vremenu od 00:00 do 04:00 časova, doći će do prekida signala Interneta i telefonije na delu teritorije Vračar, Konjarnik i Čukarica
u vremenu od 08:00 do 12:00 časova, doći će do prekida signala svih usluga na delu teritorije Čukarica
Unapred se zahvaljujemo na razumevanju.
Vaš IKOM
Mozda neki odredjeni paketi, Flat 5 tesko da ce vise povecavati buduci da je u okviru sa tel5 brzina 200MbIsti razlog zasto sam i ja presao. Ne koristimo mnogo fixni, a placali smo 750din mesecno za pretplatu + ident. Ja sam odavno potpisao ugovor sa IKOMom tako da nisam pod ugovornom obavezom i ne dobijam specijalne ponude. Osim ove koja je bila pre 3 meseca, gde su nudili da se predje sa FLAT3 na TEL3, prvih 6 meseci za telefon su gratis, znaci ostaje 2575din mesecno + ono sto potrosis za fixni. A od 1.1.2016 pretplata ce biti 2775din. umesto standardnih 2925din. koliko kosta TEL3.
Iskreno mislim da se isplati i da se ustedi, ono sto kod MTSa dobijas jeste 150min. ka fixnim, a ovde dobijas 100min. ali ka mnogo vise destinacija pored fixnog ka Srbiji. Cena poziva ka domacim fixnim kod MTSa je 1.2, a ovde 1.1din. Cene poziva ka mobilnim su kod MTSa 8din, a kod IKOMa 10din. Dok su pozivi ka inostranstvu daleko jeftiniji na IKOMu.
Jos nesto sta treba uzeti u obzir, obracunski interval kod MTSa je 60+60s, dok kod IKOMa je 60s.
Priprema se teren za povecanje brzina ove nedelje, verovatno 24. ili 25. kao i obicno.
smejurija više ovo povećanje brzine download-a. Koj će nam?!
Očigledno da ti nikada nisi ni osetio šta znači upload čim ovo pišeš.Isto tako neko moze reci koji ce nam povecanje uploada?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari