joca29
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.01.2003
- Poena
- 620
Zar to nije do TV-a? Kod mene ima da se podesi da ne pita za PIN.
Koji TV? Kako?
Zar to nije do TV-a? Kod mene ima da se podesi da ne pita za PIN.
Od 1. januara 2015. godine, nove cene pojedinih usluga. Za više informacija, pogledajte cenovnik.
Misliš podižu i brzinu i cenu ?
Oni (u tehničkoj podršci) smatraju da ne. Kaže mi riba "al' Vi ste potpisali Ugovor". Kažem ja njoj "pa i Vi ste". Ona, "al' mi zadržavamo pravo da podignemo cene". Ja, "zadržavam i ja da Vam kažem - doviđenja".ovo moze da bude razlog za raskid ugovora?![]()
Oni (u tehničkoj podršci) smatraju da ne. Kaže mi riba "al' Vi ste potpisali Ugovor". Kažem ja njoj "pa i Vi ste". Ona, "al' mi zadržavamo pravo da podignemo cene". Ja, "zadržavam i ja da Vam kažem - doviđenja".
Mislim da je ovo bezobrazluk na koji treba najoštrije reagovati.
Mislim da je ovo bezobrazluk na koji treba najoštrije reagovati.
Kome kako okolnosti dozvoljavaju. Ako ništa drugo, protestno pismo na [email protected] - ja ću im svakako reći šta imam.Na primer kako?
I zato nam nikada neće biti bolje.Iskreno mislim da od toga nema nista.
Ne razumeš. Ti mejlovi su odraz stava korisnika. Na svaki poslati, tj primljeni mejl, ima barem još dvoje koji isto tako misle, ali ih je mrzelo da kucaju. Da je taj broj veliki, ne bi im bilo sve jedno, jer bi to značilo da iritiraju veliki broj ljudi, a konkurencija je tu. Ako nije SBB onda je Telekom ili neko treći.Ne mozemo mi napisati pisma koliko ih oni mogu obrisati![]()
Nisu svi u mogućnosti da odmah raskidaju ugovor, ali bi protestno pismo bilo sasvim ok. Nemoj da te mrzi, iscimaj se. Niko nikada ništa ne bi uradio da je razmišljao o tome šta sve može naopako da krene i kako je sve uzaludno.Jedina konkretna akcija koja na njih moze uticati je odjava ali realno i dalje su za sve one koji ne mogu da dodju do SBB-a najbolje varijanta i oni na tu kartu igraju.
Kada je bila ta akcija? Na koju foru su ti dali Flat 3 za 2.100? :zgran:Mene vise zanima da li ce produziti akciju za FLAT 3 jer mi ona istice sad u decembru i od januara ili ostajem na njemu ako produze akciju ili se vracam na FLAT 2
Je l' to pravno tumačenje ili (laičko) mišljenje?Nema osnova, procitaj ugovor lepo.
Možda jeste možda nije - ti nisi pružio ni jedan argument.Ti onda raskini ugovor ako mislis da je povecanje cene dovoljno za to, mozda i zaradis nesto usput.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari