Ne, ali je slika odlicna. Cini mi se da je na IKOMu bolja hd slika nego kod sbba?Zar ga ne puštaju ni na RTS HD ni na HBO HD? (Trenutno nemam sa čime da proverim.)
Ne, ali je slika odlicna. Cini mi se da je na IKOMu bolja hd slika nego kod sbba?
Inace, uz flat 5 dolazi i HBO hd
i fiksni da ubace u paket da se resim ovih iz telekoma koji mi uzimaju pare a nista mi ne pruzaju...
Kako da namesti da kad odem na xxx kanale i ukucam pin kod da ne moram i na svakom sleecem kanalu da kucam kod? Mislim dok sam u opsegu 900 - 908, kad odem na prvi xxx kanal i sledeci budu otkljucani se dok ne odem na druge kanala pa ponovo na xxx.
Ćek dok vidiš šta je VoIP telefon - od blata ćeš praviti Telekom.i fiksni da ubace u paket da se resim ovih iz telekoma koji mi uzimaju pare a nista mi ne pruzaju...
Ćek dok vidiš šta je VoIP telefon - od blata ćeš praviti Telekom.![]()
I ja kažem naravno. Kabl iz modema ide u WAN port rutera, to ti je jedino bitno, zatim gašenje svega, pališ modem pa posle 3 minuta ruter i sve proradi.Хвала на брзом одговору.Кажи ми ако бих модем повезао са овим рутером да ли би поред wi - fi, сваки уређај накачен на рутер мога да приступи нету?
![]()
Kol'ko znam ne, a i šta ti znače "nezvanične" informacije - zovi ih pa ih pitaj.Cao svima. Interesuje me da li mozda postoji neka akcija za prelazak sa flat2 na flat3? Na sajtu ima zvanicno za flat2 ali mozda ima nesto nezvanicno, pa da predjem sad posto mi je istekao ugovor za flat2![]()
Kvalitet slike je kod mene, preko CAM modula, na plazma TV-u, prosto savršen. Čak su i SD kanali fenomenalni. Zvuk je OK, mada čujem da ne prosleđuju 5.1 tamo gde ga ima.I interesuje me kakva je digitalna televizija, kvalitet slike i zvuka i EPG, da li je to samo fensi naziv za prosirenu kablovsku ponuduili bar slici D3-u kod SBB jer kad sam video kod druga D3 odusevio sam se, znam da ne mogu da ocekujem isto kod IKOM-a ali da li je barem upola kao kod SBB-a?
Ваљда су пуштени пре пар месеци или бар пре месец дана, није то ништа ново.Vidim SBB je pustio free 15 DVB-C kanala, među kojima i RTSHD.
E moj IKOMe, još sad kad počne RTS da deli DVB-T2 stb-ove, odoše korisnici...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari