Šta je novo?

IKOM - generalna rasprava

I kod mene je OK, flat 4, samo je pogresno "prepoznat" ISP.

Poslednja izmena:
I dalje pojma nemaju za fixni nista. Kakva je digitalna tv kod ikoma? Ne gledam tv kod kuce i pre neki dan upalim obicna kablovska je ocaj zivi, da l im je bolja slika na digitalnoj? (U teoriji bi trebalo ali u praksi..) 1000 je doplata za taj dekoder, plus 100 din mesecno sto i nije lose jer mi se ne prelazi na flat3. Da li kad se menjaju kanali kao i na iptvu ima pauze po dve sekunde?

Ja gledam digitalnu preko built in tjunera u tv-u. Slika je po mom mišljenju odlična. Analogni signal je katastrofalan na velikim televizorima.

Uzimam tu digitalnu dok ne ubace i fixni u ponudu, pa onda da predjem na flat3 ili neki drugi paket sa telefonom

Poslednja izmena:
Titlovi na built in tjuneru i ikom digitalnoj tv na kanalu fox rade vec dva dana bez prekida. :)
Mozda neko iz IKOM-a cita temu i popravlja ono što se može popraviti. :thumbup:

Titlovi na built in tjuneru i ikom digitalnoj tv na kanalu fox rade vec dva dana bez prekida. :)
Mozda neko iz IKOM-a cita temu i popravlja ono što se može popraviti. :thumbup:
Ova ti je bila dobra :d
Da je čitaju i da im je stalo do korisnika,odavno bi menjali neke stvari,a o fixnom telefonu da i ne govorim.A gde je njihovo prisustvo na Twiteru i FB-u...
Zabole ih da čitaju šta mi pišemo.

***, nada umire poslednja. Pogotovo nada u dobro. Dve godine imam ovaj tv, po prvi put od juče ima titlove na fox-u bez prekida. Nisam ažurirao softver niti sam menjao podešavanja na tv-u. Prijaviću ovde ako počnu da seckaju ponovo, mada nije logično da čas rade pa da ne rade.
Doduše, nisam baš nešto puno gledao tv. Juče odgledao epizodu Castle pa Shield i sada upravo završio Castle i čekam da vidim da li će ponovo ići Shield. :sly:

Poslednja izmena:
Meni je ovo katastrofa kako radi u zadnjih nedelju dana (otprilike).

Najmanje jednom dnevno pukne net na 4-5 minuta, a pre neko jutro je u pet sati nestao i nije ga bilo najmanje sat vremena...

Poslednja izmena:
Prvo nama na Flat 3 da povecaju brzine, menjaju nam modeme. Ja moj uzeh veceras i evo sljaka.
Pitao sam ih kada ce Flat 3 da povecaju, kazu da ne znaju.

Na flat 5 bi realno trebao da bude minimun 5mb upload ako ne i 10.
Dajte sliku tog modema novog sto vam daju. Ja imam beli thomsonov

je l' se cini da menjaju modeme po delovima grada ili random? su promenili nekome na Brdu/Padini/Zarkovu?

Meni je ovo katastrofa kako radi u zadnjih nedelju dana (otprilike).

Najmanje jednom dnevno pukne net na 4-5 minuta, a pre neko jutro je u pet sati nestao i nije ga bilo najmanje sat vremena...

zar ti nisi imao adsl? pa si presao na kablovsku?

Poslednja izmena:
Jesam li ja opet jedini koji ima problem sa ikomom i torentima?
12226 seedera i 7842 leechera (tačno u broj) i meni download ne prelazi 20kb/s?

Probao sa pogašenim av-om i ostalim zaštitama,probao i iz safe moda i uvek isto ******...

Clan si od 2005-te i ovakva pitanja postavljas ?
Znas li koja je prva i osnovna prednost privatnih trackera u odnosu na javne ?

Jesam li ja opet jedini koji ima problem sa ikomom i torentima?
12226 seedera i 7842 leechera (tačno u broj) i meni download ne prelazi 20kb/s?

Probao sa pogašenim av-om i ostalim zaštitama,probao i iz safe moda i uvek isto ******...

probaj da promeniš torrent klijent ( preporučujem utorrent, ako ga već ne koristiš ), malo eksperimentiši.
takođe kada naletiš na takav problem, pokušaj DL sa nekog sajta ( neku linux distribuciju ili tako nešto), čisto da vidiš da li je problem do brzine.

probaj da promeniš torrent klijent ( preporučujem utorrent, ako ga već ne koristiš ), malo eksperimentiši.
takođe kada naletiš na takav problem, pokušaj DL sa nekog sajta ( neku linux distribuciju ili tako nešto), čisto da vidiš da li je problem do brzine.

Svaki drugi download radi najnormalnije samo je problem sa torrentima.
3 torrent klijenta sam isprobao i sa svakim je isto...

@MikiPSy
Dešava se i na privatnim trackerima

Kako ti je računar povezan na modem ?
Ako je preko rutera, probaj direktnom vezom.
Možda ruter filtrira nekako saobraćaj prema trekerima/torentima ?
Takođe, ako imaš mogućnost, probaj sa drugog računara DL.

Kako ti je računar povezan na modem ?
Ako je preko rutera, probaj direktnom vezom.
Možda ruter filtrira nekako saobraćaj prema trekerima/torentima ?
Takođe, ako imaš mogućnost, probaj sa drugog računara DL.

Jeste preko rutera ali do prošle nedelje je radilo normalno.
JDownloader radi normalno,tu dobijam 1MB DL bez problema (flat 3 je inače u pitanju)
Nisam ništa menjao od tada.
Probacu sutra pa ću javiti jel ima promena ili ne

Poslednja izmena:
Vrh Dno